Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμείς στην πείνα κι εκείνοι στην βρωμιά

Ελλάδα έτος 2014 στα τελευταία του, μετραει μέρες δηλαδή, όπως και οι ΕΛΛΗΝΕΣ μετρούν τα κομμάτια τους τα λειψά, αυτά που το «κράτος πρόνοιας», η ψυχοπονιάρα «κυβέρνηση» των ΔΟΥΛΩΝ τους άφησε, δηλαδή τι τους άφησε, στην πραγματικότητα του ξέφυγαν….

Χριστούγεννα μπροστά μας, και να σας θυμίσω αδέλφια ότι ΚΑΠΟΤΕ, τούτες οι μέρες ήταν μέρες χαράς για ΟΛΟΥΣ μας, μικρούς και μεγάλους. ΚΑΠΟΤΕ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

Τώρα, εκείνοι που χαίρονται είναι οι λίγοι, οι ελάχιστοι, που από την «κρίση» την οποία περνά η χώρα, εκείνοι θησαυρίζουν κατά «μυστήριο» τρόπο. Και ενώ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ βγαίνουν στην επιφάνεια ένα σωρό ΒΡΩΜΙΕΣ στις οποίες είναι μπλεγμένοι πολιτικοί,, ενώ καθημερινά σκάει και από ένα καινούργιο οικονομικό σκάνδαλο, και μάλιστα θα αναφερθώ για εκείνα που είναι και της «μόδας» λόγο της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας (όση μας απέμεινε, και αν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι), ΕΜΕΙΣ, δεν παίρνουμε χαμπάρι, και αφήνουμε ΟΛΟΥΣ αυτούς να οργιάζουν σε βάρος μας.

Τη στιγμή λοιπόν που ΕΜΕΙΣ τουφεκάμε το ευρώ από χιλιόμετρα μακριά, και κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι, οι «κύριοι» πολιτικοί, παίζουν τα παιχνίδια της «εξαγοράς», προκειμένου να εξασφαλίσουν ψήφους, να γίνουν 180 για να εκλέξουν Πρόεδρο, και να παραμείνουν στην κυβέρνηση.

ΑΥΤΟ τους καίει, και ΟΧΙ η κατάσταση της χώρας.

Πως θα κρατήσουν τις καρέκλες τους για να αποτελειώσουν το ξεπούλημα μας. Μήπως δεν είναι έτσι;

Τα έχουμε ξαναπεί, τα ξέρουμε, τα ζούμε, αλλά δε βάζουμε μυαλό και καταπίνουμε τις ψευτιές και τις απειλές τους.

Και διαβάζουμε τον τίτλο της είδησης….

«Σε περιδίνηση η πολιτική ζωή μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη»

Σωπάστε ρε παιδιά! Μας έφαγε ο καημός για την πολιτική σας ζωή!
Εδώ δεν ξέρουμε έτσι όπως μας καταντήσατε τι θα γίνει με τη δική μας ζωή….

Πάμε παρακάτω.

«Σε βαθιά κρίση βυθίστηκε η πολιτική ζωή της χώρας μετά την καταγγελία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι προσεγγίστηκε από μεσάζοντα για να τον δωροδοκήσει, προκειμένου να ψηφίσει υπέρ του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα.

Ο κ. Χαϊκάλης στις καταγγελίες του ενέπλεξε τον πρωθυπουργό με αποτέλεσμα την άμεση, οργισμένη και πρωτοφανή αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του βουλευτή.

Η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 από τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο. Στη συνέχεια, ο Παύλος Χαϊκάλης βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής, για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του κ. Λαζόπουλου, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

Για την εμπλοκή του Λάκη Λαζόπουλου, ο Π.Χαϊκάλης εξήγησε ότι ο κ. Λαζόπουλος έχει την τεχνική υποδομή στο στούντιο για να «καθαρίσουν» το υλικό. Επίσης είπε ότι τον γνωρίζει χρόνια και τον εμπιστεύεται. «Αν μου συμβεί τίποτα, ήθελα ο Λαζόπουλος να έχει το υλικό» είπε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Χαϊκάλη, ο φερόμενος ως μεσάζων, Γιώργος Αποστολόπουλος –το όνομά του έγινε γνωστό στη διάρκεια της ημέρας από διαρροές κι όχι εξαρχής-, τού πρότεινε 700.000 ευρώ σε ρευστό, διακανονισμό δανείου του στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστικές εταιρείες. Σύμφωνα με τον βουλευτή, η προσφορά ανερχόταν συνολικά σε 2-3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος ο Γ.Αποστολόπουλος, στέλεχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ο οποίος κατά πληροφορίες ήταν στο παρελθόν συνεργάτης των πρωθυπουργών Γ.Παπανδρέου και Αντ.Σαμαρά, αλλά και συνεργάτης του ίδιου του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση χαρακτηρίζοντας τις καταγγελίες Χαϊκάλη «αστυνομικό σενάριο» υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. «Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη ένα μανιώδη showman» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες Χαϊκάλη, ο Γ.Αποστολόπουλος τον προσέγγισε δύο φορές, ενώ στο τρίτο ραντεβού, στο σπίτι του ηθοποιού όπου θα του έφερνε τα χρήματα -για το οποίο είχε ειδοποιηθεί και η αστυνομία- ο Αποστολόπουλος ακύρωσε τη συνάντηση.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν το μεσημέρι Παύλος Χαϊκάλης και Πάνος Καμμένος έκαναν γνωστό πως υπάρχει και οπτικοακουστικό ντοκουμέντο, το οποίο απέστειλαν στα πολιτικά κόμματα, στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στον πρωθυπουργό.

Όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός απέστειλε το υλικό στη Δικαιοσύνη, χωρίς να λάβει γνώση του περιεχομένου, καθώς είναι προϊόν υποκλοπής.

Η καταγγελία με οσμή σκανδάλου έριξε βαριά σκιά στο πολιτικό σκηνικό και πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις στα κόμματα.

Η κυβέρνηση μίλησε για άθλια ιστορία και ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτήρισε την καταγγελία σοβαρή και ζήτησε πλήρη διαλεύκανση. Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη τεκμηριώνουν τη γενικευμένη αίσθηση παρεμβάσεων, πιέσεων και μεθοδεύσεων προς τους βουλευτές για την εκλογή Προέδρου.

Λάδι στη φωτιά στο ήδη οξυμμένο κλίμα έριξε η κοινή δήλωση των ανεξάρτητων βουλευτών Παραστατίδη και Βουδούρη, με την οποία άφησαν βαρύτατες υπόνοιες για τους Γρηγόρη Ψαριανό, Χρήστο Αηδόνη, Σπύρο Λυκούδη και Γιώργο Νταβρή ότι χρηματίστηκαν για να υπερψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

ΕΔΩ το χρήμα το ζεστό!
Φάτε …….ς τάλιρα, και εσύ λαέ άντε μη πω τι θα φας.

ΑΥΤΟΙ είναι αδέλφια εκείνοι που θα μας σώσουν.
Βρώμικο, μαύρο χρήμα για δωροδοκίες και εξαγορές υπάρχει, βγαίνει από το πουθενά.

Για να παίξουν τα παιχνίδια τους, βρίσκουν εκατομμύρια, όταν κόβουν, σφάζουν, μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.

Καμαρώστε τους, φτύστε τους μη τους ματιάσουμε, και μετά ΟΛΟΙ μας, να πάμε να στηθούμε απέναντι από τον καθρέφτη και να φτύσουμε εκείνον που θα δούμε να μας κοιτάζει, γιατί μόνο για φτύσιμο είναι.

Βασίλης Τσούγκαρης
Επικοινωνία με τον συντάκτη

tsougarisgnomi@gmail.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]