Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμπλέκουν τον Κουβέλη στα συνδικαλιστικά της ΕΥΠ!

Παραμένει στη θέση του ο προβεβλημένος υπάλληλος που του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα…!

Του Δρος Ζόργκε

Τι δουλειά έχει ο Φώτης Κουβέλης με την ΕΥΠ και μάλιστα με πρόσωπα στα οποία η Δικαιοσύνη έχει απαγορεύσει την έξοδό τους από τη χώρα;
Σε ποια παγίδα πάει να πέσει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ που προαλείφεται και για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Την παγίδα του έστησε ο γνωστός υπάλληλος της ΕΥΠ και συνδικαλιστής, εν όψει των επερχόμενων εκλογών στη συγκεκριμένη Υπηρεσία. Ο προσποιούμενος των «καταρτισμένο» υπάλληλος της ΕΥΠ ΘΣ, άνθρωπος δακτυλοδεικτούμενος στην Υπηρεσία για την… επαγγελματικο-καθιστική του ζωή, φαίνεται ότι έχει χάσει πλέον την ψυχραιμία του, μη ξέροντας τι άλλο έχει μείνει ακόμα θορυβώδες για να αποκαλύψει!
Έτσι, την περασμένη Τρίτη, πήρε το συνδικαλιστικό Προεδρείο του και επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη, και του έθεσε το ζήτημα της αναγκαιότητας του εκσυγχρονισμού της υπηρεσίας, καταγγέλλοντας παράλληλα και τη Διοίκηση Δραβίλλα γι αυτό που τον πονάει, ότι δήθεν ανακατεύεται στα συνδικαλιστικά.

Με δικό του δίκτυο
Είναι ευρύτερα γνωστό στην ΕΥΠ, κάτι που ο ανακριτής Φούκας ίσως θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής είχε, από τη δεκαετία του ’90, στήσει εσωτερικό δικό του δίκτυο, φανατικών κομματικών υπαλλήλων, κατά προτίμηση τοποθετημένων στις γραμματείες των Διευθύνσεων της Υπηρεσίας. Εκεί δηλαδή απ’ όπου περνούν όλα τα έγγραφα, και τους χρησιμοποιούσε με μικροεξυπηρετήσεις, για να συλλέγει πληροφορίες, τις οποίες κατόπιν «πουλούσε» σε πολιτικούς, προκειμένου να γίνει γρήγορα γνωστός και απαραίτητος.

Λέγεται ότι την περίοδο της δόξας του, το δίκτυο αριθμούσε περί τους 100 υπαλλήλους! Τα γνωρίζει άραγε αυτά ο κ. Κουβέλης; Γνωρίζει για την έρευνα του ανακριτή Φούκα;

Βέβαια, για λόγους αβροφροσύνης και πολιτικής σκοπιμότητας δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τον εν λόγω συνδικαλιστή. Επειδή όμως, όπως λέει κι ο λαός, όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα, γκρίνια και αλληλοκαρφώματα άρχισαν να εμφανίζονται και ανάμεσα στον στενό πυρήνα του ΘΣ.
Το ξέρει και ο ίδιος πια ότι ακόμα και την ώρα που συγκαλεί ΔΣ, ο προκάτοχος και άσπονδος εχθρός του, μαθαίνει τα πάντα και οι ίδιοι οι σύντροφοί του ξεχύνονται μετά στους διαδρόμους και τον κουτσομπολεύουν ασύστολα.

Απίθανες διαρροές
Πριν από ένα μήνα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ένα ΔΣ, ομογενειακό blog μετέδιδε όλη την συζήτηση. Βέβαια, και εδώ οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι τόσο υποχθόνιος, που είναι πολύ πιθανό τις πληροφορίες να τις δίνει ο ίδιος στα ΜΜΕ, προκειμένου να κρατιέται στην επικαιρότητα.
Ο επόμενος που προγραμματίζει ο συγκεκριμένος ΕΥΠατζής να επισκεφτεί με την παρέα του, είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, αφού, όπως διαδίδει στην Υπηρεσία μέλος του ΔΣ, φίλα προσκείμενο στους ΑΝΕΛ, «ο πρόεδρος έχει δώσει γραμμή να ψηφιστεί στις εκλογές ο ΘΣ!»
Μόνο που, παλαιότερα, ο κ. Καμμένος έδινε γραμμή για τον προηγούμενο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο οποίος τον είχε εξυπηρετήσει τα μάλλα, προσλαμβάνοντας, επί διοικήσεως Ι. Κοραντή, στενό συγγενικό του πρόσωπο!

Και για ψευδορκία
Και το δικαστικό θρίλερ περί τον ΘΣ συνεχίζεται. Πρόσφατα, ειδοποιήθηκε να παρουσιαστεί στις 26/11/2014 στο Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, κατηγορούμενος για ψευδορκία. Η μήνυση αφορά ψευδή κατάθεση σε βάρος του προκατόχου του, αλλά και της προηγούμενης Διοίκησης στη σοβαρότατη υπόθεση ενός Κολλεγίου, όπου για άλλη μία φορά βρέθηκε να εκθέτει δημόσια πληροφορίες και στοιχεία που δεν θα έπρεπε και να κατηγορεί τους αντιδίκους για την παράνομη ίδρυση λειτουργίας ενός Κολεγίου, στο οποίο είχε όμως σπεύσει να γραφτεί ο ίδιος, η γυναίκα και ο κουμπάρος του!
Η άλλη πλευρά, φυσικά δικαιώθηκε, και τώρα ζητά και τα ρέστα!

Νέες διαρροές
Και ρωτούμε ξανά, κ. υπουργέ Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. υπουργέ Δημόσιας Τάξης, κ. Δραβίλλα, πόσο ακόμα θα ανέχεστε τον κύριο αυτόν και θα τον αφήνετε ατιμώρητο, αλλά και στη θέση του;
Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις διαρροές από την υπηρεσία προς τα ΜΜΕ;
Γιατί υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και δημόσιοι υπάλληλοι δύο ταχυτήτων;

Μήπως θα έπρεπε και ο ίδιος να δείξει λίγη ευθιξία και να παραιτηθεί από τα συνδικαλιστικά όργανα μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις του, για να μην φέρει σε δυσκολότατη θέση τους συναδέλφους του;
Αληθεύει ότι δικός του ακροδεξιός υποψήφιος και συνδαιτημόνας στο περίφημο δείπνο με τον Μπαλτάκο, στο Χαλάνδρι, εμπλέκεται σε ένα νέο σκάνδαλο διαρροών;
Έπεται και συνέχεια…

Πηγή εφημ. «Κυριακάτικη KontraNews»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα πρωτάρης την πάτησε ο Κουβέλης... Μα καλά οι συνεργάτες του δεν ήξεραν με τι είχαν να κάνουν... Ούτε το πρωτάκι ο Τσίπρας δεν την πάτησε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]