Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έλληνας μητροπολίτης στο στόχαστρο των τζιχαντιστών...

Το φίδι του αντιρατσιστικού άρχισε να γεννάει τα αβγά του 

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών έχει μπει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, καθώς σε ιστοσελίδα προσκείμενη στο Ισλαμικό Κράτος γίνεται εκτενής αναφορά στις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
Γι αυτή την ιδιαιτέρως ανησυχητική εξέλιξη, είχαμε προειδοποιήσει, όταν η υποκρισία του Ρεπουσισμού ξεχείλιζε στο κοινοβούλιο από τη νεοταξίτικη ιερά συμμαχία, αλλά όλοι σφύριζαν αδιάφορα. Λέγαμε τότε χαρακτηριστικά ανάμεσα σε άλλα:
"... Πόσο ηλίθιοι ή πόσο εθνικά και ηθικά εκφυλισμένοι μπορούν να είναι οι πολιτικοί πρωταγωνιστές αυτής της χώρας, που αντί να συνειδητοποιήσουν πως αυτό που επείγει είναι να ληφθούν άμεσα μέτρα θωράκισης που αγγίζουν τον ίδιο τον πυρήνα της εθνικής ασφάλειας, αυτοί προκαλούν το κοινό αίσθημα συζητώντας αντιρατσιστικές αθλιότητες, παραδομένοι σε ένα επικίνδυνο παραλήρημα Ρεπουσισμού, αδιαφορώντας γι αυτό που έρχεται και μυρίζει έντονα τη δυσωδία του θανάτου;"
Η εγκληματική διαχείριση του ζητήματος από τη μεριά της Ελληνικής πολιτείας, και με δεδομένο ότι η χώρα μας παραμένει ουσιαστικά ανοχύρωτη στην κατευθυνόμενη εισβολή ισλαμοφασιστών, συνιστά μια επικίνδυνη εξέλιξη που κανείς δε δικαιούται να την αφήσει να περάσει απαρατήρητη.

Κι αυτό που εχει σημασία, δεν είναι το περιεχόμενο των απόψεων και τον αντιλήψεων του Αμβρόσιου, με το οποίο δικαιούται να συμφωνεί ή να διαφωνεί ο κάθε Έλληνας πολίτης.
Αλλά το γεγονός ότι ο Αμβρόσιος είναι Έλληνας πολίτης, με θεσμικό ρόλο στα εκκλησιαστικά ζητήματα του τόπου, και αυτή τη στιγμή με ευθύνη της Ελληνικής πολιτείας και με δεδομένη την πεμπτο-φαλαγγίτικη δράση ελληνόφωνων αβανταδόρων του ισλαμοφασισμού, στοχοποιείται ευθέως μέσα στην ίδια του τη χώρα.

Πηγή Ελληνικό Φόρουμ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι Έλληνες έχουν δολοφονηθεί, κακοποιηθεί, βασανισθεί, βιασθεί, ληστευθεί κ.λπ. από αλλοδαπούς από το 1990.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]