Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μόσχα: "Η Psaki θα έπρεπε να διαβάσει λίγο γεωγραφία"

“Το Υπουργείο Άμυνας είναι καθηλωμένο από τις δηλώσεις της κυρίας Psaki και εκφράζει την ανησυχία του για την έλλειψη των βασικών γνώσεων γεωγραφίας της κυρίας” δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι πρόκειται για ασκήσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα εκατοντάδες μίλια μακριά από τα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας.

“Γι’αυτόν τον λόγο καλό θα ήταν πριν γίνουν τέτοιου είδους δηλώσεις και προκληθεί αναστάτωση στα μέσα ενημέρωσης,να γίνεται και μια απλή αναζήτηση πληροφοριών όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά σε επίσημες πηγές όπως είναι η ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας ή ένας χάρτης” πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Νωρίτερα την ίδια εβδομάδα η Jen Psaki εξέφρασε την βαθιά της ανησυχία όσον αφορά το σχέδιο της Ρωσίας να πραγματοποιήσει αεροπορικές ασκήσεις κοντά στην Ουκρανία.”Ασκήσεις αυτού του είδους είναι προκλητικές και χρησιμεύουν μόνο στο να κλιμακωθεί η ένταση μεταξύ των δυο κρατών”.

Πηγή: Ria Novosti


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]