Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ουκρανικό ήταν το αεροσκάφος που βομβάρδισε στο Ντονέτσκ


Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Interfax, νωρίς το πρωί στις 15 Ιουλίου αεροσκάφος βομβάρδισε τις δυνάμεις της πολιτοφυλακής στον οικισμό Σνετσνόμι του Ντονέτσκ. Κατά την αεροπορική επιδρομή σκοτώθηκαν άμαχοι και πολλοί είναι οι τραυματίες.

Για το ίδιο συμβάν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης από το μεσημέρι δημοσίευσαν παραπλανητική είδηση, ότι δήθεν επιτέθηκαν ρωσικά αεροσκάφη στην περιοχή.


Αρχικά, εκτιμήθηκε ότι οι νεκροί ήταν 15, αλλά αργότερα η υπηρεσία Τύπου της περιφερειακής διοίκησης του Ντονέτσκ ανέφερε για τέσσερις νεκρούς αμάχους.

Η πολιτοφυλακή εκτίμησε αργότερα ότι οι νεκροί είναι περισσότεροι:

«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 10 άτομα σκοτώθηκαν, όλοι άμαχοι, και υπάρχουν δεκάδες τραυματίες», δήλωσε ο επικεφαλής του κέντρου πληροφόρησης του νοτιο-ανατολικού μετώπου, Κωνσταντίν Κνουρίκ.


 
Η πολιτοφυλακή ανέφερε ότι η αεροπορία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων βομβάρδισε το κτήριο της Εφορίας , κατοικίες και πέντε ιστορικά κτήρια στην οδό Λένιν 14. Οι δύο είσοδοι καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Κάτω από τα ερείπια θάφτηκαν μια ηλικιωμένη με τον εγγονό της.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες το αεροπλάνο ήταν τύπου Su-25 που ανήκει στις ουκρανικές δυνάμεις και φέρεται να έχει εκτοξεύσει έξι πυραύλους, αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα.

Πηγή: Εχέδωρος 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]