Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία είναι σίγουρη για ενεργό εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανία

  • Ρώσος βουλευτής της Δούμας: Οι ΗΠΑ θα λάβουν ενεργό μέρος στον πόλεμο στην Ουκρανία, με την χρήση UAV στην περιοχή του Donbass
  • Ο κύριος σκοπός των UAV τύπου Predator είναι οι διοικητές της πολιτοφυλακής και οι πολιτικοί ηγέτες της Νέας Ρωσίας (Novo Russia)
Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα με τον βουλευτή της ρωσικής Δούμας Viktor Alkcnis στο Tuchkovo, και σε συνάντηση του με μια παλιά του «γνωριμία», από δημοκρατία της Βαλτικής, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή πληροφοριών όπου αναφέρεται ότι: «η Ουκρανία κατέληξε σε αμυντική συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με την χρήση αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (Predator κά), συμπεριλαμβανομένου του σοκ, από την «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» στην Νότιο-Ανατολική Ουκρανία. Ταυτόχρονα ξεκινά ο εναέριος έλεγχος σε όλες τις πτήσεις στην Ουκρανία από αμερικανούς ειδικούς συμβούλους».

Ο κύριος στόχος των αποστολών των μη επανδρωμένων αεροσκαφών τύπου Predator, αποτελούν οι διοικητές της ρωσικής πολιτοφυλακής και οι πολιτικοί ηγέτες της Νέας Ρωσίας (Novo Russia).

«Δεδομένου ότι οι συνοριακές χώρες της Βαλτικής είναι μέλη του ΝΑΤΟ, η διαρροή αυτού του είδους πληροφοριών είναι αρκετά πιθανή. Πιστεύω ότι οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες της Νέας Ρωσίας (Novo Russia) να το έχουν λάβει αυτό υπόψη τους», κατέληξε ο ρώσος βουλευτής Viktor Alkcnis.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα θύματα των αμερικανικών drones συχνά είναι άμαχοι. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι από το 2004 έως το 2012. από τις επιθέσεις αμερικανικών drone σε διάφορες χώρες, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 2292 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 500 - 880 - άμαχων, συμπεριλαμβανομένων όμως και 176 παιδιών.

Για παράδειγμα, στο Πακιστάν οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιούνται σε τακτική βάση. Ως αποτέλεσμα, λανθασμένων χειρισμών μόνο τον περασμένο μήνα κάηκαν ζωντανοί 35 πολίτες, καταλήγει το ρωσικό δημοσίευμα.

Σχόλιο: Υπενθυμίζεται ότι ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε από τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στη διάρκεια της σύντομης άτυπης σημερινής τους συνάντησης στη Νορμανδία να αδράξει την ευκαιρία να αποκλιμακώσει την ένταση στην Ουκρανία μετά την εκλογή του Πέτρο Ποροσένκο στην προεδρία, ανακοίνωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. Επίσης ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα, την μη συμμετοχή αμερικανικών δυνάμεων και μέσων στην Ουκρανία. Ίδωμεν… τι θα γίνει στο τέλος.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]