Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καλώς το και ας άργησε!...

Ο υπουργός των οικονομικών μας κύριος Σόϊμπλε (το Στουρνάρι είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός, και το παλικαρόπουλο απ' την Καλαμάτα ο ''μπροστινός'', όπως σε κάθε σοβαρή συμμορία απατεώνων!)...

Ο γερμανός λοιπόν υπουργός των ελληνικών οικονομικών προανήγγειλε νέο μνημόνιο νέου δανείου καμιά δεκαριά δισ., γιατί τα παλιά που μας φόρτωσαν, δεν τους φτάνουν για να εισπράξουν και τους επιπλέον τόκους των επιπλέον δανείων, που προέκυψαν από τους προηγούμενους επιπλέον τόκους των προηγούμενων επιπλέον δανείων!
Καταλάβαμε; 
Οι εκλογές τελείωσαν! 
Οι απειλές ξανάρχονται!
 
Όπως είπε ο χερ Βόλφγκαγκ: ''Προϋπόθεση είναι βεβαίως να συνεχίσει να εκπληρώνει τους όρους του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΚΤ''...
Γιατί όπως δεν είπε (ακόμα): ''Αλλιώς θ' αναγκαστούμεν να σας πετάξουμεν έξων από την Ευρώπεν και θα πεινάσετεν! Γιαβόλ! Φερστέϊν;''

Τώρα, για τους νέους όρους του νέου μνημονίου των νέων δανεικών, τα 'χουμε πεί και τα 'χουμε ξαναπεί. 
Τί ωφελεί να τα ξαναπούμε;
Σε λίγο θα τους νοιώσουμε ζωντανά, live που λένε, στο πετσί μας!
Κι ύστερα, δεν φαίνεται να μας απασχολούν και πολύ...
Αλλιώς θα ψηφίζαμε και διαφορετικά! (αυτό το 22+8+6% έχει γίνει έμμονη ιδέα του blog!)

Ο τσικ-λεβέντης φαίνεται ότι ξέχασε κιόλας τα 118 νέα προεκλογικά του ''σημεία'', και το μόνο που τον απασχολεί είναι ο ανασχηματισμός-στάχτη στα μάτια, καθώς και το μαγείρεμα με αποστασίες, δωροδοκίες, εκβιασμούς και τα υπόλοιπα δημοκρατικά κόλπα που τόσο καλά γνωρίζει, της ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας!
 
Ο Χυδαίος, στο στοιχείο του: βυσσοδομεί!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ, να μεταρρυθμιστούμε, μας είπε. Όπου μεταρρύθμιση σημαίνει να παραδώσουμε τα πάντα; υγεία, παιδεία, ασφάλεια, πόρους, κοινωνικά αγαθά... Κι όταν δε θα έχουμε τίποτα πια, θα ζητιανεύουμε σε ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]