Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: Ανεπιθύμητος ο Σόρος στη Θράκη

«Μην τολμήσει ο οποιοσδήποτε είτε από τη συγκυβέρνηση είτε αυτοδιοικητικός παράγων της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, να ανοίξει τις πόρτες στον Τζωρτζ Σόρος.
Είναι ανεπιθύμητος.
Είναι εθνικά επικίνδυνος.
Δεν θα βάλουμε στην ακριτική μας περιοχή τον άνθρωπο των UCK και τον άνθρωπο της Άγκυρας, που παρουσιάζεται ως μεγάλος «επενδυτής», αλλά πίσω από τα σχέδια του κρύβονται πολλές ύποπτες πτυχές».
Αυτό δήλωσε από την Σαμοθράκη, όπου σήμερα (27/04/14) βρίσκεται για περιοδεία, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.

Η δήλωση έγινε με αφορμή το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» που αφορά στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, σε αγαστή συνεργασία με γνωστούς τραπεζικούς και οικονομικούς παράγοντες που «τρώνε» από την γονατισμένη Ελλάδα των μνημονίων, να «βάλουν» στην Ελλάδα τον Σόρος.

Σχολιάζοντας περαιτέρω το σχετικό δημοσίευμα, ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε:
«Ο πιο ύποπτος «επενδυτής» μέσα στην παγκόσμια οικονομία της Νέας Τάξης πραγμάτων, συνομιλητής του Γιώργου Παπανδρέου και Υπουργών της σημερινής συγκυβέρνησης, προφανέστατα με εντολή Σαμαρά – Βενιζέλου, δεν θα μετατρέψει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε Κόσσοβο. Αυτός ξέρει καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι της κοσσοβοποίησης. Αλλά εδώ στην ΑΜ-Θ δεν θα κυκλοφορήσουν τα «λερωμένα» δολάρια ή ευρώ του».
Μετά από την συγκεκριμένη σαφή τοποθέτηση του υποψήφιου περιφερειάρχη Τέρενς Κουίκ, εμείς περιμένουμε με έκδηλο ενδιαφέρον τις τοποθέτησεις των υπολοίπων υποψηφίων περιφερειαρχών και ιδιαίτερα των κ.κ. Παυλίδη (ΝΔ), Γιαννακίδης (ΠΑΣΟΚ) και Μορφίδη (ΣΥΡΙΖΑ) για την πιθανή εμφάνιση και δραστηριοποίηση του κ. Σόρος στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε και τις δηλώσεις των συγκεκριμένων υποψηφίων περιφερειαχών (των "μεγάλων" κομμάτων), αλλά και κάποιων υποψηφίων δημάρχων για τα όσα συνέβησαν λίαν προσφάτως στην Θράκη με τις υποψηφιότητες ανθρώπων του τουρκικού προξενείου, είτε σε σχήματα δημοτικών είτε σε σχήματα περιφερειακών συνδυασμών. Αρκεί να σημειώσουμε πως ΟΛΕΣ αυτές τις αντεθνικές και καθ' όλα ύποπτες υποψηφιότητες τις έχουν εγκρίνει οι ίδιοι οι υπεύθυνοι και αρχηγοί των συνδυασμών Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ....

Γεωργίου Μιχαήλ
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. kwstaki terzi ti sxesh exeis me ton evraio kouik?oeo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια ακριβώς σχέση που έχεις κι εσύ με την λογική

      Διαγραφή
    2. Τα γνωστά τρολάκια ή και χρήσιμοι ηλίθιοι βγήκαν παγανιά. Πονάει φαίνεται ότι αποκαλύπτεις τον ρόλο της (Νου)δούλας του προξενείου της Κομοτηνής. Καλά κάνεις παλικάρι και σκούζεις, αφού αυτό που εισπράτεις σου κάνει τον πωπούλι σου σαν της μαϊμούς σε οίστρο. Λογικό το βρίσκω, αλλά μαζέψου γιατί η (νου)δούλα σου είναι παλιά γνώριμη και φιλενάδα του τουρκικού προξενείου. Κωνσταντίνε, τα συγχαρητήριά μου, γιατί τους ξεβρακώνεις

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]