Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κεραυνοί Κουίκ για την εγκατάλειψη της Θράκης από την κυβέρνηση

«Δεν είναι δυνατόν να επιχορηγούμε με εκατοντάδες εκατομμύρια τρίτες χώρες και να μην έχουμε λίγες δεκάδες για την ανατολική Μακεδονία – Θράκη που καταρρέει»

Εκρηκτικός και απόλυτος, ο παρεμβατικός λόγος του Εκπροσώπου και Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σήμερα Τετάρτη (09/04/2014), στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ως Εισηγητής στην Κύρωση Διεθνούς Συμφωνίας για την οικονομική ενίσχυση χωρών της Αφρικής και της Καραϊβικής, ο Τέρενς Κουίκ είπε:

«Σε εποχές που η Ελλάδα μαστίζεται από οικονομική ύφεση, καλούμεθα να συμφωνήσουμε στην εκταμίευση 370.000.000 ευρώ για χώρες της Αφρικής και της Καραϊβικής.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη για ενίσχυση αυτών των λαών. 
Αντιλαμβάνομαι και ότι πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις και συμμαχίες ακόμη και με το τελευταίο κράτος του ΟΗΕ, πόσο μάλλον όταν χρειαζόμαστε την στήριξη τους στα πολλά ανοιχτά εθνικά μας θέματα.

Αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μην περικόψουμε έστω και τα μισά από τα χρήματα αυτά, για να τα αποδώσουμε εκεί που χρειάζεται, μέσα στην ίδια την πατρίδα μας.

Με λίγες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μπορούμε να χτίσουμε και να λειτουργήσουμε δημόσια σχολεία στη Ξάνθη και στην Ροδόπη, εκεί όπου μέσω της Παιδείας κάνει πάρτι το τουρκικό Προξενείο.

Σε περιοχές όπως η Δράμα και η Καβάλα, ακόμα και το ένα ευρώ, μέσα στη κόλαση της ύφεσης, σίγουρα θα αποδειχθεί πολύτιμος θησαυρός.
Ας το αντιληφθούμε ότι προηγείται η εθνική και οικονομική πολιτική μέσα στην ίδια την χώρα μας.

Και επιπλέον, μου είναι αδύνατον να υπερψηφίσω αυτή την Κύρωση, την ώρα που στις χώρες της Καραϊβικής ακμάζουν off shore εταιρείες, οι οποίες φαντάζομαι ποιές «εκπλήξεις» μπορούν να μας επιφυλάσσουν και ενδεχομένως με τη ψήφο μας να τις κουκουλώνουμε».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. etsi ehoun apoktisi arketi kifines terasties periousies arotise kanis apoiauto to xeutilismenon kratos pos apektise tin terastia pewriousia iproin margarita Papandreou kaitapaidiatis opou plironan hiliades euro enikia anbepangelti kai epangelmaties kifines . otalipon thelis kai esi na apoktisi zampa periousia mporis nadimiourgisis anonimi aiteria giatin prostasia ton astron. auta ta skatharia mouenthimizoun tin parimia edo okosmos hanete kai to m----I htenizete ellines politiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ¨ κυβέρνηση ¨ Κουικ εγκαταλείψέ ΟΛΗ την Ελλάδα .
    Ξυπνά !
    Και εαν δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται , σημαίνει οτι δεν κανείς για μπροστάρης .
    Στην ουρά .....Κουικ κουνελακι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω την εντύπωση ότι επειδή έχει καταλάβει πάρα πολύ καλά με ποιούς έχει να κάνει, γι αυτό και φωνάζει για το δίκιο της χώρας μας. Εσύ όμως,πώς το παίζεις;

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]