Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σφύριξα κι έληξες!...

Ο κανονικός αγώνας έχει τελειώσει, βρισκόμαστε στο 90φεύγα, κι εσείς παίζετε τις καθυστερήσεις.

Στην παράταση βρίσκεστε θλιβερά υποκείμενα, και δεν τό 'χετε πάρει είδηση!

Κι αν τέλος πάντων η κατάληξη της πορείας της Αυτού Χυδαιότητας, ήταν λίγο-πολύ προβλέψιμη, η κατάντια και η ξεφτίλα του Εγγονού που γέρνει είναι κάτι που ούτε οι πιό θερμοί ''οπαδοί'' του, που του πέταγαν μπουλόνια και βίδες το 1993, δεν την περίμεναν!

Γι αυτό και δεν αξίζει κανείς να ασχολείται με τον χοντρό υστερικό, όσο με τον διαχρονικά ψευτόμαγκα, ψευτονταή, θρασύδειλο, άφιλο και εν τέλει πιό "ψεύτικο" πολιτικό της μεταπολίτευσης.

Ο κύριος Τίποτας προσωποποιημένος!

Κι εκεί που περίμενε κανείς ότι το φτύσιμο που του 'ριξε ο λαός σαν πρόεδρο κόμματος(!), καθώς και η πολύχρονη ταβανοσκοπία, θα είχαν εξελίξει κάπως την νηπιακή πολιτική του σκέψη, αυτός πήγε και συνέδεσε τις τύχες του με ό,τι πιό λιπαρό, βρώμικο και ογκώδες (μετά τον Θεόδωρο) υπήρχε στην πολιτική ζωή του τόπου!

Ο δρόμος προς την χαβούζα της Ιστορίας είναι πλέον ορθάνοιχτος και για τους δύο!
Περιττώματα είστε και προς τον βόθρο της λήθης πορεύεστε.

Αν επιμείνετε να εξαντλήσετε την παράταση που οι στημένοι παπαγαλο-διαιτητές σας δίνουν, ή αν επιχειρήσετε να εκβιάσετε και άλλην, φοβούμαστε πως ο αγώνας για σας δεν θα προφτάσει να λήξει ποτέ...
 
Θα μπουν μέσα οι θεατές!...

Πηγή Ουδέν Σχόλιον

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]