Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ευθύνες της Γερμανίας και του Σημίτη για το ΔΝΤ

Από τον Μανώλη Κοττάκη

Οι αποκαλύψεις του αναπληρωτή γενικού διευθυντή Εξοπλισμών του υπουργείου Άμυνας Αντώνη Κάντα, τις οποίες, έκανε α-βα-βα (όσον αφορά τα ονόματα των πολιτικών) ο σαββατιάτικος Τύπος στα πρωτοσέλιδά του, θα έχουν πολλαπλές επιπτώσεις στην πολιτική ζωή της χώρας.
Η πλέον προφανής είναι τα αποκαλυπτήρια που θα γίνουν στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Ο Τσοχατζόπουλος παίρνει την εκδίκησή του μέσα από τις φυλακές και εκθέτει τόσο τον ηγέτη του κόμματός του την περίοδο εκείνη όσο και τη Δικαιοσύνη, η οποία αρνήθηκε να καλέσει ως μάρτυρες στο δικαστήριο τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε τους εξοπλισμούς τα έτη 1997 – 2004.

Η δεύτερη είναι ότι θα πέσει άπλετο φως στον τρόπο που κυβερνήθηκε εκείνη την περίοδο η Ελλάδα. Αναφέρομαι σε όσα έγραψα σε ανύποπτο χρόνο στα βιβλία μου από το 2008 («Ηγεσίες», Λιβάνης) και θεωρήθηκα από τους «σοβαρούς» του χώρου μας υπερβολικός. Αναφέρομαι στο οριζόντιο σύστημα διακυβέρνησης, που αποτελούσε κατά βάσιν το «γερμανικό κόμμα» στην Ελλάδα.

Ισχυρές μειοψηφίες, που δρούσαν εντός των κομμάτων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, επικοινωνούσαν μεταξύ τους, υπονόμευαν αρχηγίες και καθόριζαν τις εθνικές επιλογές με βάση τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων.
Στην πατρίδα μας, χρόνια τώρα, δρουν δύο ειδών πολιτικοί.
Αυτοί που έχουν ως σημείο αναφοράς πρώτα τις ξένες δυνάμεις, έπειτα τους ανθρώπους της αγοράς και των ΜΜΕ, και, τέλος, τα κόμματά τους και τους πολίτες.
Με αυτήν ακριβώς τη σειρά.

Και υπάρχουν και οι άλλοι, που βάζουν την πατρίδα και τον λαό πάνω από όλα, καταβάλλοντας ακριβό, πολύ ακριβό τίμημα κάθε φορά που τολμούν να μιλήσουν για τους αρχιερείς της διαφθοράς.
Αυτό ήταν το πολιτικό παιχνίδι μετά το 1997: Η εγκάρδια συνεννόηση των μειοδοτών εναντίον των πατριωτών.

Η διαμόρφωση πολιτικών κομμάτων με κριτήριο τον προστάτη ενός εκάστου. Η πώληση της εθνικής κυριαρχίας στα Ίμια, στη Μαδρίτη, στο Ελσίνκι, έναντι ισχυρής υποστήριξης και πολιτικής επιρροής. Εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά και δεν έχουμε τα συνήθη κουκουλώματα, τότε μέσα από τη δικαστική έρευνα θα ξαναγραφτεί η Ιστορία του τόπου. Η πολύ νεότερη ιστορία του τόπου.

Η τρίτη συνέπεια είναι ιστορική: Θα φωτιστεί ξεκάθαρα ποιος ευθύνεται για το γεγονός ότι έπεσε η χώρα στα βράχια και οδηγηθήκαμε ενώπιον του ΔΝΤ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποκτήσει παρέα.
Έως τώρα η περίοδος Σημίτη καλυπτόταν με τη χρυσόσκονη της Ιστορίας, ως επιτυχημένη.
Θα δοκιμαστεί σοβαρά αυτή η θεωρία.
Το σύνθημα «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» σαν τα 13 εκατομμύρια ευρώ που επέστρεψε ο Κάντας, θα αντηχήσει ξανά στον αέρα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα ακουστεί κατά νεοδημοκρατικών κυβερνήσεων «η δικαστική έρευνα δεν βρήκε κάτι», αλλά εναντίον των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ 1997-2004.

Και τότε θα δούμε ποιοι επιβάρυναν το εξωτερικό χρέος για να φουσκώσουν τους λογαριασμούς τους.
Ποιοι έκρυβαν το έλλειμμα.
Ποιοι χρέωσαν αυτή τη γενιά και τις επόμενες με τα εξοπλιστικά τους και τις μίζες τους.
Ποιοι πούλησαν το μέλλον της νέας γενιάς σε εμπόρους εξοπλιστικών και ξένους ηγέτες.
Θα το βρούμε ψάχνοντας το ομόλογο και το swap, ιδιωτικοποίηση την ιδιωτικοποίηση και τράπεζα την τράπεζα.
Και τότε θα δούμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν το θράσος να υπονομεύουν σήμερα την κυβέρνηση Σαμαρά ή να εξαπολύουν επιθέσεις κατά του Καραμανλή για την κατάσταση στην οποία παρέδωσε τη χώρα.
Σε όλο αυτό υπάρχει και κάτι τελευταίο: Κάποιος θα χαμογελά από εκεί ψηλά, παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις για την περίοδο Σημίτη κ.λ.π.: Ο Ανδρέας Παπανδρέου…!

Πηγή «Κυριακάτικη Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Κ. ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ : ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    Παρουσιάζει ο Ν Βράχος

    Με την πέννα της Ευρώπης ,έτσι μας βούλιαξε ο Καραμανλής….

    [[Ο Καραμανλής δεν έκανε απολύτως τίποτα παρότι γνώριζε ότι το καράβι της Ελλάδας πορευόταν κατευθείαν στα βράχια, γιατί "σκέφτηκε"
    ότι θα του ήταν βολικό να πετάξει την "καυτή πατάτα" στον σοσιαλιστή Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος εντωμεταξύ έκανε το λάθος να ζητάει επιμόνως πρόωρες εκλογές(μήπως σωθεί τίποτε).]]

    Μ' αυτόν τον τρόπο προέκυψε η κρίση που έφερε την Ελλάδα ένα βήμα πριν την πτώχευση και την έξοδο της από την ευρωζώνη, κάτι που θα είχε καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο τότε πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είχε επισκεφτεί με πάσα μυστικότητα δύο φορές την Αθήνα, για να εξηγήσει στον Καραμανλή τη σοβαρότητα της κατάστασης και να τον πείσει να λάβει επείγοντα μέτρα για να σταματήσει τον κατήφορο, αλλά χωρίς επιτυχία.

    Ο Καραμανλής δεν έκανε απολύτως τίποτα παρότι γνώριζε ότι το καράβι της Ελλάδας πορευόταν κατευθείαν στα βράχια, γιατί "σκέφτηκε"
    ότι θα του ήταν βολικό να πετάξει την "καυτή πατάτα" στον σοσιαλιστή Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος εντωμεταξύ έκανε το λάθος να ζητάει επιμόνως πρόωρες εκλογές(μήπως σωθεί τίποτε).

    Η προσφυγή στις κάλπες και η εκλογική ήττα της Νέας Δημοκρατίας πρόσφερε στον Καραμανλή τη δυνατότητα να αποτραβηχτεί από την πολιτική σκηνή αφήνοντας πίσω του μια χώρα στο χείλος της καταστροφής, γεγονός που εξάγεται και από τις επιστολές που είχε στείλει το 2008 ο τότε υπουργός Οικονομικών, Πέτρος Δούκας και είχαν δημοσιευτεί στην εβδομαδιαία εφημερίδα Το Βήμα, στις 31 Ιουλίου 2011.

    Σύμφωνα με εκείνο το δημοσίευμα, πράγματι, πολύ πριν ξεσπάσει η κρίση, ο Δούκας είχε προειδοποιήσει τον Καραμανλή για όλα όσα θα συνέβαιναν και ότι το κράτος θα χρειαζόταν άλλα 40 δισεκατομμύρια ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες του προϋπολογισμού του 2009, ποσό το οποίο στο τέλος έφτασε τα 48 δισεκατομμύρια. Οι προσπάθειες του Δούκα είχαν επιβεβαιωθεί και από τον Γιώργο Αλογοσκούφη, τότε υπουργό Οικονομίας της κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη του στην ίδια εφημερίδα, ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε την σοβαρότητα της κατάστασης.

    "Αλλά στις προτάσεις μου για τη λύση του προβλήματος, ο Καραμανλής απάντησε 'βλέπουμε πιο μετά'", υποστήριξε ο Αλογοσκούφης. Ακόμη κι ο σοσιαλιστής πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, ο άνθρωπος που έφερε την Ελλάδα στην ευρωζώνη, κατηγόρησε τον Καραμανλή ότι ακολούθησε μια λαϊκίστικη πολιτική επιβαρύνοντας τη δημόσια διοίκηση με άλλους 150.000 υπαλλήλους και ότι μέσα στα πεντέμισι χρόνια που κυβερνούσε τη χώρα αύξησε το δημόσιο χρέος κατά 130 δισεκατομμύρια, φτάνοντας το 2009 το 129% του ΑΕΠ, από το 95,4% όπου ήταν το 2003.

    [[Ένα άρθρο αφιερωμένο στην ελληνική οικονομική κρίση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη βελγική εφημερίδα La Libre Belgique, επαναφέρει το ζήτημα των ευθυνών όχι μόνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης -που όπως προκύπτει από το κείμενο γνώριζε τη σοβαρή κατάσταση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος ήδη από την αρχή του 2008- αλλά και εκείνων της ελληνικής κυβέρνησης, επικεφαλής της οποίας ήταν τότε ο συντηρητικός Κώστας Καραμανλής]].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυβέρνηση Καραμανλή , κρύβει τους τραπεζικούς λογαριασμούς Εφραίμ .

    Αν έχετε ακόμα απορίες γιατί έδιωξαν τον Γιώργο Ζορμπά από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διαβάστε τι έγινε με την Εξεταστική Επιτροπή:

    Στις 12 Νοεμβρίου ο αντικαταστάτης του Ζορμπάς Στέλιος Γκρόζος είχε απαντήσει στο σχετικό αίτημα της Εξεταστικής ότι όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Μονής Βατοπεδίου έχουν ανοίξει. Σήμερα όμως αναφέρει σε επιστολή του ότι απλώς έχουν “ Παγώσει’’” τα 67 εκατομμύρια ευρώ που σχετίζονται με την αγοραπωλησία του Ολυμπιακού Ακινήτου στους Θρακομακεδόνες και των ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.

    Έτσι ύστερα από 15 μέρες αδικαιολόγητης καθυστέρησης ο Πρόεδρος της Εξεταστικής κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης ενημέρωσε το σώμα, ότι το αίτημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για άνοιγμα των λογαριασμών των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Βατοπεδίου δεν ικανοποιείται από τον κ. Γκρόζο και οι χρηματικές ροές παραμένουν με άνωθεν - προφανώς - εντολές της Κυβερνώσας παράταξης στο σκοτάδι προς το παρόν. Φυσικά ευθύνες έχει και ο κ. Μαρκογιαννάκης που σύμφωνα με το αρ. 145 του Κανονισμούς της Βουλής έχει όλες τις ανακριτικές εξουσίες, αλλά δεν μπήκε κι αυτός στον κόπο.
    Θα αργήσουμε λοιπόν πολύ ακόμα να μάθουμε που πήγαν τα λεφτά.
    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ "ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ" ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
    Γράφει ο Ν βράχος
    απουσιάζει από την προηγούμενη ’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο.
    {{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών … αποτυχημένος ήταν ο Καραμανλής???]]]
    Δηλαδή σήμερα μας κυβερνούν οι πρώην ‘’επιτυχημένοι’’ υπουργοί του Καραμανλή, του ανθρώπου που κουβαλάει μια ζωή μαζί του την αναισθησία, του πολιτικού που θα έπρεπε οι τύψεις να τον είχαν ,τουλάχιστον τρελάνει, ή να έχει εξαφανισθεί από το πολιτικό προσκήνιο, αφού η αυτοκτονία προκαλείται από αγανάκτηση, κατάθλιψη και απόγνωση.
    Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των ..συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι έχουν και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
    Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι ωρέ οι Έλληνες Τερτσέτηδες ;
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Διαβάζοντας για τις προσλήψεις της πενταετίας [[ 2004-2009]] στην Ελλάδα,, και γνωρίζοντας για την απίστευτη εγκληματική αδράνεια του τότε Πρωθυπουργού, για την χρεοκοπία που ερχόταν και για την συνενοχή και συμμετοχή Σαμαρά( είναι δυνατόν να μην ήξεραν και οι δύο?) σε αυτό το κακούργημα της Εθνικής προδοσίας, νιώθει κανείς, οργή αγανάκτηση και αηδία.
    Και το χειρότερο όλων, όλες αυτές οι άθλιες πολιτικές ‘’φιγούρες’’ προσποιούνται τους ανήξερους , τους αδικημένους και .. φυσικά τους πατριώτες.
    Άραγε θα βρεθεί κάποιος..Καραμανλής, κάποιος ..Σαμαράς, να ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες και ταυτόχρονα να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ! από την πολιτική;
    Θα βρεθεί κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να κάνει το καθήκον του; Είναι τόσο δύσκολο να εντοπίσουμε ποια ήταν η εγκληματική ζημιά για την Ελλάδα από την πρόσληψη 865.000 χιλιάδων υπαλλήλων και μάλιστα, με αμιγή κομματικά (μπλέ συνέντευξη) κριτήρια , τη ίδια στιγμή που κυριολεκτικά είμαστε στο χείλος του γκρεμού και από την εγκληματική προδοτική αδράνεια ή και ύποπτη συνειδητή συμπαιγνία?
    Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας που θα διαβάσει τις επιστολές ΔΟΥΚΑ προς τον τότε πρωθυπουργό και δεν θα ασκήσει ΑΜΕΣΩΣ διώξεις, για τα κακουργήματα που περιγράφονται;
    Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να ρωτήσει τον κ. Σαμαρά ΓΙΑΤΙ απέκρυψε την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση, και επί πλέον έκανε και τόσες παράνομες προσλήψεις?
    Τελικά ποιος είναι ο ρόλος της Δικαιοσύνης εκτός του να ..είναι τυφλή; ΄Η, μήπως ‘’την θεράπευσαν’’;…
    Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να διαβάσει το δημοσίευμα του ‘’ΒΗΜΑτος’’ στις 13/05/2007 που παρουσιάζει μία ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ καταγγελία -αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, υπονοείται απόπειρα αμοιβαίας συγκάλυψης παράνομων πράξεων, μεταξύ του τότε Πρωθυπουργού και του τότε Προέδρου του Αρείου Πάγου. Η επιστολή αυτή μαζί με το ΠΡΩΤΟ μέρος του κειμένου, δημιουργούν εύλογες υπόνοιες και ερωτηματικά για βαρύτατα κακουργήματα και αμοιβαίους ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ συγκάλυψης.
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=180914
    Ποιος δικαστής δεν γνωρίζει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε; Που ήταν οι δικαστές όταν συνέβαιναν τα τελευταία ‘’ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ’’ ;
    Που κρυβόταν και σιωπούσε ο εφιαλτολάτρης κ. Σαμαράς?
    Κανείς πλέον δεν σέβεται ούτε την Ελλάδα μας, ούτε τον εαυτόν του;
    Ποιος κυβερνά επί τέλους, αυτόν τον τόπο;
    Δεν υπάρχει ένας ΕΛΛΗΝΑΣ δικαστής για να προστατέψει τον λαό , εν ονόματι του οποίου ασκεί τα καθήκοντά του; Είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν δικαστές με άποψη, δύναμη, και αποφασιστικότητα ; Είναι τόσο δύσκολο να γίνουμε Έλληνες; Είναι τόσο δύσκολο να αποδεσμευθούν από τις πολιτικές αλυσίδες και με αυτές να δέσουν χειροπόδαρα τους επίορκους ψευτοπολιτικάντηδες?
    Είναι τόσο δύσκολο να προστατέψουμε την Ελλάδα μας, που όλοι λέμε πως αγαπάμε;
    Κανείς δεν ‘’βλέπει’’ την εθνική μας κατάντια;
    Να ανεχόμαστε τους νταβατζήδες της ημέρας και τους μπράβους της νύχτας, να προκαλούν και να παρανομούν αδιάντροπα , ασύστολα και ατιμώρητα;
    Που είναι ωρέ, οι Έλληνες δικαστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παίζεσαι ρε φίλε, τόση μελάνη για να μα δείξεις τί;
    Εδώ κατοικούσαμε πριν 4 χρόνια και όχι στον Άρη.
    Ο Κωστάκης ζήτησε στήριξη για λήψη μέτρων (και μη προεδρικές εκλογές σε 5 μήνες) για να τα φέρει σε πέρας με χαμηλότοκα ακόμη δάνεια και χωρίς ΔΝΤ (που ο νέος έλεγε πως είναι ασύμφορο να προσφύγουμε... ο Στρός με τα μερομήνια τα απεκάλυψε μετά όλα).
    Η απάντηση, "λεφτά υπάρχουν".
    Όσο για τα άλλα, την παγκόσμια κυβέρνηση και τις αντιδημοκρατικές υπερσυγκεντρώσεις της (αυτός ο δημοκράτης!) είχε στην ατζέντα του και δεν το διετύπωσε παρά αφού πήρε πρώτα την ψήφο. Οι ιδέες του επίσης έλαμψαν στην διαμαρτυρία του γιά τις απαγωγές από τους αμερικανούς 7 πακιστανών (μέγα γιαυτόν προεκλογικό θέμα!), τις παρακολουθήσεις από ξένα κέντρα (ήθελε μήπως ο κωστάκης να κυρήξει διακοπή στις διπλωματικές σχέσεις με τις ΗΠΑ;) , στην υπεράσπιση των αγροτών της Κρήτης που ήθελαν να αποβιβασθούν στον Πειραιά με τα τρακτέρ εν ώρα οικονομικής κρίσης (και το "κλάμα" με τα δακρυγόνα) γιά... παρέλαση στο σύνταγμα - γνωρίζοντας απο Προβόπουλο τα της οικονομίας , στην απαγόρευση του τσιγάρου σε δημόσιους χώρους (τό υπερπρόβλημα!), στο υποχρεωτικό ενεργειακό πιστοποιητικό σε μιά χώρα ξενοίκιαστων και απούλητων περιουσιών, στις ποδηλατολωρίδες, στους μαραθώνιους και στο ασύλληπτο open government.
    Όσο, γενικώς, για το πασοκ, έκανε κάτι καλό, έφερε τον λαό στην... εξουσία, χωρίς προαπαιτούμενα οικογενειακών σφραγίδων, αλλά τον έκαψε με την απίθανη αναξιοκρατία για πάντα... και τις ρεμούλες των νεοφώτιστων που έγιναν κουλτούρα μετά για τους πάντες.
    Τόσο μάλιστα, που να δικαιώνει σε πολύ κόσμο τώρα πλέον την ασφαλέστερη επιλογή των άνωθεν "ευγενών" εξουσιαστικών προυποθέσεων.
    Το πρώτο πράγμα που έκανε ο νέος ήταν το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες και να δώσει από 500 ευρώ στους περισσότερους από αυτούς... περίσσευαν.
    Ο υπουργός του, μας έλεγε πως το 2011 θα βγούμε στις αγορές... τόσο καλά!
    Εν πάση περιπτώσει, δεν χρειάζονται πολλές αναφορές και λεπτομέρειες, θα γράφαμε σελίδες, στο διάγγελμα παραίτησης του μας λέγει ευθαρσώς πως δεν είναι Έλληνας εκ καταγωγής αλλά το επέλεξε ως άτομο...
    Ας βρη αυτός και η οικογένεια του αυτούς τους ομοίως ξένους που το "επέλεξαν" για να τον ξαναψηφίσουν.
    Μη παίζεις με την νοημοσύνη μας, έχεις γίνει κουραστικός πλέον, οι πάντες βέβαια σήμερα είναι συγκεκαλυμμένοι "γαπηδες", αλλά αυτός είναι ο ορίτζιναλ, με παλιό οικογενειακό σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]