Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τατσόπουλος: Νοσηρά φαινόμενα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη πως στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τάσεις αυταρχισμού που μολύνουν το κόμμα και σπρώχνουν τον ίδιο προς την έξοδο εξέφρασε, ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Τατσόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FΜ, ο Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε ότι μέχρι σήμερα ο ίδιος πιστεύει πως το κόμμα είναι το πλέον δημοκρατικό, πλην όμως «αναπτύσσονται νοσηρά φαινόμενα που πρέπει να αντιμετωπιστούν πριν θεριέψουν και γίνουν κυρίαρχη τάση».

Ερωτώμενος κατά πόσον το «κουστούμι του ΣΥΡΙΖΑ του πέφτει πλέον κοντό», με αφορμή και την διαμάχη του με τον Βασίλη Μουλόπουλο, αλλά και τις επικριτικές δηλώσεις βουλευτών για τις συνεχείς παρουσίες του στα μίντια και τις κατά καιρούς διαφοροποιήσεις του από την «γραμμή» του κόμματος, ο βουλευτής τόνισε πως η επίθεση που δέχθηκε από τον υπεύθυνο της εφημερίδας του κόμματος είναι ένα «παράδειγμα για το πως μπορεί να επιβληθεί μια στρατηγική αντίληψη, μια τακτική αντιπαράθεσης που βάζει στο σακί οποιονδήποτε διαφωνεί με το σύνολο των θέσεων του κόμματος».

«Αν επισήμως το κόμμα πιστεύει πως όποιος δεν είναι μαζί μας είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία εναντίον μας, τότε υπάρχει κίνδυνος, μας οδηγεί σε αδιέξοδα αυτή η λογική», συμπλήρωσε.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Στο καλό! Μπας και πάψουμε να βλέπουμε τη μούρη σου, διδυμάκι του Αδώνιδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]