Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντιρατσιστικό - Tο τίμημα της ηλιθιότητας των λαθρολάγνων θα είναι βαρύ


Όταν μιλούσαμε για όλα αυτά που πρόκειται να γίνουν, είμαστε οι κακοί της παρέας, κατά τη γνώμη των επαγγελματιών του «ανθρωπισμού»…

Του Κ. Κυριακόπουλου

Όταν επιμέναμε πως η λαθρομετανάστευση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται μονοδιάστατα ως πρόβλημα «ανθρωπιστικής κρίσης» αλλά συνιστά δόλιο σχέδιο, χορογραφημένο μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια, με προεκτάσεις έντονα γεωπολιτικές, οι δυνάμεις του «προοδευτισμού» επέμεναν να σαγηνεύονται από την επιχειρηματολογία του Σόρος, και να πετροβολούν ανελέητα οποιονδήποτε τολμούσε να αμφισβητήσει τη νοστιμάδα της πολυπολιτισμικής μανέστρας που επιμελώς ετοίμαζαν…

Όταν επιμέναμε να αναδεικνύουμε τη δολιότητα των λαθρομαγείρων και των λαθρονομοθετημάτων των Παπανδρέου – Ραγκούση, και τους κινδύνους που φώλιαζαν επιμελώς κρυμμένοι στο Δούρειο Ίππο αυτού του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, τότε ο αυτοαποκαλούμενος «προοδευτικός» κόσμος ζητούσε και άλλη ανοχή, ακόμη περισσότερη ασυδοσία, ανεξέλεγκτη νομιμοποίηση, στοιχιζόμενος πίσω από ένα μπουκέτο άθλιων συνθημάτων, θεωρώντας πως έτσι πλειοδοτεί σε ουμανισμό…

Μ αυτά και με κείνα, ο νεοναζισμός θέριεψε, αφού του παραχωρήθηκε ένα προνομιακό πεδίο πατριδοκάπηλης δημαγωγίας.

Και τώρα το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Η αντικειμενική βάση πάνω στην οποία επιχειρείται να στηθεί ένα πλέγμα νεοταξίτικων και αντιδραστικών νομοθετημάτων, έχει ήδη εξασφαλιστεί.

Με πρόσχημα τα "αγαπησιάρικα" συναισθήματα των χορογράφων της Νέας Τάξης για τους κατευθυνόμενους εισβολείς από τη μια…

Και με βολικό άλλοθι την άνοδο του νεοναζισμού την οποία τροφοδότησε η ανοχή και τα ιδεολογικά συμπλέγματα των προοδευτικάριων που αρνούνται να αποκτήσουν επίγνωση της πραγματικότητας από την άλλη…

Το «αντιρατσιστικό» έκτρωμα προελαύνει ακάθεκτο πλέον, και το τίμημα θα είναι βαρύτατο πρωτίστως για τους αφελείς, που όλο το προηγούμενο διάστημα του έστρωσαν το δρόμο με την αφέλεια και τον συμπλεγματικό «ουμανισμό» τους.

Λέει λοιπόν το ΚΚΕ: «Το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, που κατέθεσε η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στη Βουλή ενσωματώνει την Απόφαση - Πλαίσιο της ΕΕ που, στο όνομα της αντιμετώπισης του ρατσισμού και του ναζισμού, ανοίγει το δρόμο για την ποινικοποίηση της πάλης του εργατικού - λαϊκού κινήματος, των ριζοσπαστικών ιδεών, της κομμουνιστικής ιδεολογίας και δράσης.
Δεν πρόκειται να στηρίξουμε οποιαδήποτε νομοθετική πρόταση που ενσωματώνει τη συγκεκριμένη νομοθεσία της ΕΕ, γιατί ο πραγματικός στόχος δεν είναι η αντιμετώπιση των φυλετικών διακρίσεων, αλλά η προώθηση της αντιδραστικής «θεωρίας των άκρων», που αποτελεί επίσημη ιδεολογία της ΕΕ.
Δεν είμαστε αντίθετοι στη βελτίωση της αντιρατσιστικής νομοθεσίας, αν και γενικά τη θεωρούμε επαρκή. Δεν είναι η ελλιπής νομοθεσία που φταίει για την έξαρση των ρατσιστικών εγκλημάτων, σε ένα εκμεταλλευτικό σύστημα που δημιουργεί και ανέχεται το ρατσισμό και το ναζισμό.»

«Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα» λέμε εμείς… Και ο νοών νοείτο.

Και μη νομίζετε ότι τους καίγεται καρφάκι που δε θα τους στηρίξετε σ αυτόν τον ολέθριο κατήφορο.
Αυτό που χρειάστηκαν για να στηρίξουν επάνω του τα επικίνδυνα σχέδια τους, τους το προσφέρατε απλόχερα. Τώρα απλά δε χρειάζονται τη στήριξή σας. Όταν την είχαν ανάγκη τους την εξασφαλίσατε με τον καλύτερο τρόπο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]