Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τρέλα του μεγαλείου...

Είναι κοινός τόπος ότι τα περισσότερα απολυταρχικά, δικτατορικά, φασιστικά και παντός είδους καταπιεστικά καθεστώτα, τελικά πέφτουν από μόνα τους!

Και καταρρέουν μάλιστα την στιγμή ακριβώς που νομίζουν ότι είναι ακλόνητα, και ότι μπορούν να ξεπεράσουν τους πολιτικούς σκοπέλους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Τα καθεστώτα αυτά στηριγμένα στο ψέμα, την προπαγάνδα, τον φόβο και την καταστολή, αποκτούν με τον καιρό μία ψευδαίσθηση μεγαλοπρέπειας και δύναμης, που τα κάνει τελικά να γίνονται απρόσεκτα και εύκολα θύματα της δικής τους οίησης και αυταρχισμού...

Ακριβώς σ' αυτό το σημείο βρίσκεται σήμερα το μνημονιακό καθεστώς της χώρας.


Τώρα που ο ελάχιστος, ο νάνος  "πρωθυπουργός" νομίζει πως με τα απίθανα ψέματά του, τηνδιαστρέβλωση κάθε αλήθειας που επιχειρούν τα τρεφόμενα από την τρόϊκα και τα κρατικά ταμεία ΜΜΕ, καθώς και από τους ολοήμερους "λιβανωτούς" προς το πρόσωπό του των πολιτικών σκουπιδιών των οποίων τις τύχες ορίζει, είναι ανίκητος, τώρα την στιγμή αυτή, έχει χάσει κάθε επαφή και αίσθηση με την πραγματικότητα.
 

Δεν ακούει, δεν βλέπει παρά αυτά που θέλει να δει και ν' ακούσει, και δεν πράττει παρά μόνοναυτά που του επιβάλλουν να κάνει αυτοί που ορίζουν την δική του τύχη!



Τα πολιτικά του λάθη διαδέχονται το ένα, το άλλο, και το μοιραίο λάθος που θα οδηγήσει στον γκρεμό το καθεστώς που νομίζει ότι έχτισε, βρίσκεται προ των πυλών!



Η τρέλα του μεγαλείου είναι έτοιμη να οδηγήσει στον όλεθρο άλλον έναν τιποτένιο δικτατορίσκο, και να επαναφέρει στην τάξη ένα διασαλευμένο πολίτευμα!



Οι πολίτες ας επαγρυπνούν, για να μην χαθεί κι αυτή η ευκαιρία..



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η πτώση του Σαμαρά δεν συνεπάγεται πτώση του "καθεστώτος", κάθε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι σάπιο το δένδρο .
    Το δάσος βρωμάει ολο !
    Οσα αρώματα και να χυσουν στα μούτρα τους ....βρωμάνε και ζενε .
    Θα ισοπεδώνουν την χώρα , μέχρι τελευταίου .
    Στάση πληρωμών ....ξυπναμε ....και ίσως πολλοι απο εμάς να δούμε την Πατριδα Λευτέρη με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πολιτικό σύστημα εκτος το αγγλοσαξωνικο ταχα δημοκρατικό έκτρωμα των σιωνιστων σκουληκιων .
    Για δήμο-κρατια δεν ......ειναι τελείως αμόρφωτα τα προβατοποιημενα για να μπορούν να δουν και να κρίνουν .
    Ειναι πότισμενα με ξένοφερτες μπουρδοθεωριες τα καμένα μυαλα και δεν έχουν ιδέα περι τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για Ελεύθερη Ελλάδα με κράτος ΔΙΚΑΙΟΥ .
    Νομίζουν οι γραικυλοι οτι η δημοκρατία ειναι ο στόχος , αλλα δεν έχουν ούτε τόξα ούτε βέλη ....
    Μπλεξίματα μεγάλα και ο καθένας για αρκετούς μήνες θα ειναι ΜΟΝΟΣ του , ανάμεσα σε τρελαμενους απο την πείνα , Ισλαμοφασιστες , κατσαπλιαδες Αλβανούς , μαφιες και διάφορους άλλους κανιβαλους απο ολα τα μέρη του πλανήτη .
    Έλεος ....πουθενά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]