Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εντολές δανειστών «μυρίζει» το νέο αντιρατσιστικό…

Έρχεται το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο αποπνέει άρωμα παγκοσμιοποίησης και εντολές δανειστών σε μια προσπάθεια οριστικής φίμωσης των οργισμένων πολιτών, τώρα μάλιστα που η οργή αρχίζει να φουντώνει με τα νέα μέτρα.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο αυτό «Με φυλάκιση τριών μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή 5.000-20.000 € τιμωρείται όποιος (π.χ. προφορικά, δια του Τύπου ή του διαδικτύου) προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό και τη σωματική ακεραιότητα…».

Δεν θα τιμωρούνται μόνο οι μεμονωμένοι πολίτες αλλά και κινήσεις πολιτών.

Ειδικότερα: «Αν κάποια από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις τελέσθηκε προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων από νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο Υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να επιβάλει, με απόφασή του, σωρευτικά ή διαζευκτικά: α) διοικητικό πρόστιμο 10.000 – 100.000 €, β) αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, διαφημίσεις προμήθειες κ.α. για διάστημα 1-6 μηνών. Αν οι πράξεις αυτές έχουν τελεστεί σε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή, οι κυρώσεις επιβάλλονται από το ΕΣΡ.».

Μάλιστα η δίωξη κατά του θεωρούμενου εγκληματία θα γίνεται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα, ακόμα και αν δεν ενδιαφερθεί ο θιγόμενος.

Ρίχνοντας μια ματιά στα πιο πάνω νέα εγκλήματα που κατασκευάζει το συνθηκολογημένο πολιτικό σύστημα, ανησυχούμε πάρα πολύ κυρίως για δύο πράγματα:

Πρώτον, τι εννοεί άραγε με τη λέξη «προκαλεί»; Πως επίσης θα κριθεί ότι κάτι που ειπώθηκε ή γράφτηκε από έναν πολίτη, προκάλεσε «μίσος»κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων; Ποιος θα το κρίνει αυτό, τη στιγμή μάλιστα που η δίωξη θα κινείται αυτεπάγγελτα; Με τι μεζούρα θα κρίνει ο εισαγγελέας το απροσδιόριστο «μίσος»;

Δεύτερον, μεταξύ των διακρίσεων που προστατεύει το νομοσχέδιο, βάζει και την «εθνική καταγωγή». Τι εννοεί όμως με αυτό; Δηλαδή αν κάποιος στραφεί με χαρακτηρισμούς κατά Γερμανών, Αμερικανών, Τούρκων κ.λ.π. και πει ή γράψει κάτι (π.χ Δ΄ Ράϊχ, Γερμανική κατοχή, Γερμανοτσολιάδες κ.λ.π.) που κατά την άποψη της εκτελεστικής εξουσίας η οποία ελέγχει την εισαγγελική αρχή, προκαλεί μίσος, τότε θα κινηθεί αυτεπάγγελτα δίωξη;

Μας συγχωρείτε, αλλά, όσο ακόμα δεν έχει ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο και μπορούμε να μιλάμε κάπως ελεύθερα, αυτές οι διατάξεις είναι φανερό ότι επιβάλλονται απ’ έξω από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και των δανειστών, προκειμένου να φιμώσουν τους ανθρώπους και κυρίως να κρατήσουν αδρανοποιημένους στον καναπέ τους Έλληνες που έχουν φτάσει πια στα όρια της οργισμένης έκρηξής τους.

Πέτρος Χασάπης

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]