Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Πέντε νεκροί από έκρηξη βόμβας σε λεωφορείο

Από βόμβα προκλήθηκε η έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα σε ένα λεωφορείο στο Βόλγκογκραντ, στην νότια Ρωσία, από την οποία έχασαν την ζωή τους τουλάχιστον 5 άνθρωποι, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή.

"Πρόκειται για έναν εκρηκτικό μηχανισμό που δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί", δήλωσε παράλληλα ένας εκπρόσωπος της επιτροπής αυτής τηλεφωνικώς στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σε τουλάχιστον 6 ανέρχονται οι νεκροί και σε περίπου 20 οι τραυματίες από την έκρηξη αυτή που σημειώθηκε νωρίτερα, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό για τον αριθμό των τραυματιών που έδωσαν στην δημοσιότητα οι αρχές επιβολής της τάξης.

Την ίδια ώρα εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι 7 από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αξιωματούχος μιας τοπικής Επιτροπής Έρευνας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ ότι οι σοροί των έξι νεκρών έχουν ήδη απομακρυνθεί από τον τόπο της έκρηξης που σημειώθηκε στις 14:05 τοπική ώρα (13:05 ώρα Ελλάδος).

Το Βόλγκογκραντ είναι μια μεγάλη πόλη που βρίσκεται βόρεια του Βορείου Καυκάσου. Στην εν λόγω περιοχή, πολλές επαρχίες κατοικούνται ως επί το πλείστον από μουσουλμάνους. Η κυβέρνηση αγωνίζεται να καταστείλει την δράση των ισλαμιστών ανταρτών σε αυτές.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]