Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαλλία: Πρώτο κόμμα η άκρα δεξιά

Ας τους χαρακτηρίσουν "εγκληματική οργάνωση" για να τους... τελειώσουν!
Συντριπτική υποστήριξη της Λεπέν από τους εβραίους της Γαλλίας
Βυθίζεται με 19% που έχει στην δημοσκόπηση το κόμμα του Όλαντ

Ανατροπή του πολιτικού συστήματος στην Γαλλία δείχνει η δημοσκόπηση του περιοδικού Nouvel Observateur.
Το γαλλικό εθνικιστικό κόμμα Front National ενδέχεται να έλθει πρώτο στις προσεχείς ευρωεκλογές σύμφωνα με την δημοσκόπηση.

Το 24% των ερωτηθέντων στα πλαίσια της έρευνας απάντησαν πως θα ψηφίσουν το κόμμα της Marine le pen, έναντι του 22% που δήλωσε ότι θα ψηφίσει το κεντροδεξιό κόμμα UMP κι ενός 19% που τάχθηκε υπέρ του κυβερνώντος Parti Socialiste.

Τα ποσοστά του Front Nationa ήσαν αυξημένα κατά τρεις μονάδες από την προηγούμενη αντίστοιχη έρευνα της εταιρείας Ifop, που διενεργήθηκε τον περασμένο Μάιο, την ώρα που οι Σοσιαλιστές χάνουν τρεις ποσοστιαίες μονάδες, ενώ το UMP κερδίζει μία. Η έρευνα αυτή έγινε από την 1η ως την 4η Οκτωβρίου σε δείγμα 1.893 Γάλλων εκλογέων.

Το Front National πάντοτε ήταν μαγνήτης για τις ψήφους διαμαρτυρίας, όμως η νέα ηγέτιδά του Marine le pen έχει κατορθώσει να προσελκύσει τους απογοητευμένους υποστηρικτές των Σοσιαλιστών και του UMP με τους πύρινους λόγους της εναντίον της εγκληματικότητας και των ισλαμιστών, ενώ έχει καταφέρει να κεφαλαιοποιήσει τη μείωση της δημοτικότητας των Σοσιαλιστών και τις εσωτερικές έριδες στο UMP.

Εννοείται πως το Front National δεν έχει γραφικούς, εβραιοφάγους, ούτε νοσταλγούς του Χίτλερ στις τάξεις του, γι’ αυτό και οι επιθέσεις που δέχεται είναι απλά επικοινωνιακές χωρίς να μπορείνα τεκμηριωθεί “ναζιστική” δράση ώστε να μπορεί να έχει πρόβλημα στην κάθοδο του στις εκλογές. Γι’ αυτό και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών που γνωρίζουν ότι η ψήφος τους μπορεί να είναι “διαμαρτυρίας”, δεν πρόκειται όμως να πεταχτεί στα σκουπίδια από ψηφοθήρες με ανεύθυνες και ανιστόρητες προσεγγίσεις.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ "ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ.
    ΕΜ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; ....ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]