Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Ελλάδα έρχεται τη Δευτέρα ο Εγκεμέν Μπαγίς


Στην Ελλάδα φτάνει την ερχόμενη Δευτέρα ο υπουργός Ε.Ε. της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς. Ο Τούρκος υπουργός έρχεται στη χώρα μας για να συμμετάσχει στη σύνοδο «Meditteranean Luxury Summit 2013», όμως το πρόγραμμα του είναι βεβαρημένο. Ο ίδιος θα συναντηθεί στην Αθήνα με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και με τον Υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Μπαγίς στην τριήμερη περιοδεία στη χώρα μας αφού επισκεφθεί το νέο κτίριο της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα την Τρίτη, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφθεί το τουρκικό προξενείο και το ανακαινισμένο σπίτι του ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας, Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο υπουργός Ε.Ε. της Τουρκίας από τη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί οδικώς την ίδια ημέρα στη Δυτική Θράκη και εκτός από τη συνάντηση του με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Αριστίδη Γιαννακίδη θα συναντηθεί με τον ψευδομουφτή της Κομοτηνής, Ιμπραχίμ Σερίφ και τον ψευδομουφτή της Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ. 

Παράλληλα σχεδιάζεται η επίσκεψη του Tούρκου υπουργού στο «Σύνδεσμο Τούρκων Ξάνθης» που είχε απαγορευθεί από το ελληνικό κράτος καθώς σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης η μειονότητα είναι μουσουλμανική. 

Η αναχώρηση του Μπαγίς από την Ελλάδα σχεδιάζεται την ερχόμενη Τετάρτη οδικώς από τον Έβρο.

Πηγή: On Alert


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]