Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άσκηση στον Γράμμο διέταξε το ΓΕΕΘΑ

Σαφές μήνυμα προς όλους τους "ενδιαφερόμενους" εντός και εκτός χώρας

Μια άσκηση - μήνυμα εντός αλλα και εκτός συνόρων. Το ΓΕΕΘΑ ενεργοποίησε τα ξημερώματα τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης στο “βόρειο τομέα”.

Η άσκηση στα βόρεια έχει στόχο να στείλει ένα σαφές μήνυμα και προς τη “ζωηρή” αλλά και εξαιρετικά αδύναμη στρατιωτικά Αλβανία αλλά κι ένα δεύτερο μήνυμα προς τους ανησυχούντες κατοίκους περιοχών στις οποίες στρατόπεδα και μονάδες κλείνουν ειδικά στα βόρεια σύνορα. Το μήνυμα είναι ότι δεν χρειάζονται στρατόπεδα για να νοιώθουν ασφαλείς. Ο στρατός όταν χρειαστεί πάει παντού.

Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ:

Τις πρωινές ώρες της 10ης Σεπτεμβρίου 2013, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και στο πλαίσιο άσκησης «Πυρπολητής 6/13» ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης ("Δ") του Βόρειου τομέα με σκοπό την διεξαγωγή αεροκίνητης ενέργειας καθώς και ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών στον ορεινό όγκο του Γράμμου (περιοχή χωρίου Διποταμία)

Στην άσκηση συμμετέχουν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου χερσαίου τομέα καθώς και μεταφορικά Ε/Π του ΣΞ τα οποία θα συνοδεύονται από επιθετικά Ε/Π APACHE.

Πηγή OnAlert



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το 1992, βρεθήκαμε περίπου είκοσι άνθρωποι στο υπαίθριο αρχονταρίκι του Γέροντα Παισιου και τον ακούγαμε με προσοχή, καθισμένοι στα κούτσουρα.
    Κάποια στιγμή, σταμάτησε για λίγο, ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε:

    "Χρήστο, πάμε εμείς προς το δέντρο να τα πούμε οι δυο μας".

    .........
    .........
    .........

    Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή".

    "Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω".

    "Άκου το Γέροντα!", μου απάντησε.

    Τσιαλίκης Χρήστος,

    Υποστράτηγος ε.α.,
    Θεολόγος,
    Κομοτηνή.

    yiorgosthalassis.blogspot.com
    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2012/11/blog-post_4355.html

    Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]