Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο “φασισμός των γραβατοφόρων” φυλάκισε τον “φασισμό των ροπαλοφόρων”

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Το κατοχικό Ολιγαρχικό καθεστώς των Μνημονιοφυλάκων, έδειξε ότι διαθέτει ισχυρά αντανακλαστικά, προκειμένου να διατηρεί, όσο μπορεί καλύτερα, τη μάσκα της Δημοκρατίας που φορά, προκειμένου να παίζει ασφαλέστερα τον ρόλο του επιτηρητή των όρων της παράδοσης της Χώρας (διάβαζε “Μνημόνια”) στους πάτρωνές του.

Άδραξε την ευκαιρία από τη δολοφονία ενός άτυχου συμπολίτη μας από την επίσημη φασιστική εκδοχή της υπόστασής αυτού του καθεστώτος (τη Χρυσή Αυγή) και, με νομικές διαδικασίες αμφιβόλου εγκυρότητας (σύμφωνα με όλους τους έγκριτους εξωκομματικούς νομομαθείς που ρωτήθηκαν δημοσίως) εμφανίζεται στα βοθροκάναλα της κρατικής προπαγάνδας και προβάλλεται ως προασπιστής της Δημοκρατίας!!!
Ποιοί;
• Αυτοί που σύστησαν και λειτούργησαν, όλα αυτά τα χρόνια της “μεταπολίτευσης” τις συμμορίες του Πα.Σο.Κ, της ΝΔ και των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων” που ρήμαξαν εξαντλητικά τη Χώρα, μέχρι την πτώχευσή της, ή συνέτειναν με την αδράνειά τους για αποφυγή αυτής της πορείας, κατηγορούν άλλους για “σύσταση συμμορίας”..
• Αυτοί που έχουν καταλύσει τη Δημοκρατία, εκχωρόντας την ίδια την Ελευθερία της Χώρας (με την παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας επί του πλέον ζωτικού εθνικού χώρου, αυτού της Οικονομίας) και (εντελώς φαασιστικά) σφετερίζονται τη νομιμοποίηση που τους περέχει η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών (Βουλή, Κυβέρνηση, Προεδρία Δημοκρατίας, Δικαιοσύνη, Δημ. Διοίκηση) προκειμένου να διατηρείται η πορεία προς την τέλεια και ολοκληρωμένη λεηλασία της Ελληνικής κοινωνίας, προς όφελος των έξωθι πατρόνων τους.
• Αυτοί που ασκούν τον “φασισμό της γραβάτας”, που έχει οδηγήσει στην απελπισία το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας και στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας ότι αυτός ο κρατικός φασισμός είναι πολλαπλασίως καταστροφικότερος του φασισμού των ροπαλοφόρων.

Παρακαλουθούμε, έτσι, το εξής τραγελαφικό:
Ο μέν “φασισμός των γραβατοφόρων” βρίσκει την ευκαιρία να προβληθεί ως η πολιτική δύναμη που προστατεύει τη Δημοκρατία (αποκρύπτοντας όπως μπορεί την αλήθεια πως δεν μπορεί να υπάρχει Δημοκρατία όταν η Χώρα είναι κατεχόμενη από ξένες δυνάμεις) ο δε “φασισμός των ροπαλοφόρων” βρισκει την ευκαιρία να προβληθεί σαν η πολιτική δύναμη που βρίσκεται απέναντι στο πολιτικό σύστημα το ποίο, αφού δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις της πτώχευσης, επιτηρεί τώρα την εκτέλεση των όρων κατοχής της Χώρας, για λογαριασμό των επικυρίαρχων δυνάμεων.

Δηλαδή, ενώ η ύπαρξη και των δύο, εδράζεται στη φασιστική βία (εφαρμοζόμενη με διαφορετικό τρόπο απο τον καθ΄ένα τους) ο ένας κατηγορεί τον άλλο για φασισμό !!

Εν τω μεταξύ, η κοινή γνώμη αποπροσνατολίζεται από το κυρίαρχο πρόβλημά της (που είναι η επιβίωση του κάθε πολίτη μέσα από την επιβίωση της Ελληνικής κοινωνίας από τον όλεθρο στον οποίο την οδηγεί το “πρόγραμμα δάσωσης” της) και οι Μνημονιοφύλακες βρίσκουν περισσότερο θράσσος για να βαθύνουν και να επισπεύσουν αυτό το καταστροφικό για τη Χώρα, “πρόγραμμα δάσωσης”....

Ο Ελληνικός λαός, όμως, δεν είναι τόσο κοιμισμένος ή ηλίθιος, όσο τον νομίζουν.
Το ιστορικό ξυπνητήρι έχει ενεργοποιηθεί και δεν θα αργήσει να γίνει σειρήνα ξεσηκωμού.
Για να στείλει στον Καιάδα της Ιστορίας κάθε έκφανση φασισμού, είτε της γραβάτας, είτε του ρόπαλου.


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Πολύ διαφωτιστικό άρθρο,για όσους ακόμη δε κατανοούν τη πραγματικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μέσα στους "γραβατοφόρους" διακρίνω κι έναν "τσεκουροφόρο" που πήρε προαγωγή...
  Να φοβάμαι πως κι οι "ροπαλοφόροι" μπορεί να προαχθούν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί που δεν το αντιλαμβάνονται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]