Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν «εξαφανίζει» τους αντιπάλους του



Το καθεστώς -πλέον- Ερντογάν είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, προκειμένου να εκφοβίσει τους πολίτες ώστε να μη επαναληφθούν τα επεισόδια της πλατείας Ταξίμ

Γράφει ο Μακεδών

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης Ερντογάν έχουν τεθεί και οι φαρμακοποιοί (!) που προμήθευσαν με φάρμακα τους διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ.

Πρόκειται για φάρμακα είτε για να προστατευθούν από τα χημικά που αφειδώς έριχνε η αστυνομία -και μάλιστα αέριο πιπεριού, το οποίο προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, πέραν του ότι είχε παρέλθει η ημερομηνία χρήσης τους-, αλλά και φάρμακα για τις πληγές τους.

Σε γενικές γραμμές, το καθεστώς -πλέον- Ερντογάν είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, προκειμένου να εκφοβίσει τους πολίτες ώστε να μη επαναληφθούν τα επεισόδια της πλατείας Ταξίμ.

Πλέον εντυπωσιακή είναι η περίπτωση του διωγμού του πλουσιότερου Τούρκου επιχειρηματία κ. Κοτς, προέδρου του Συνδέσμου Τουρκικών Βιομηχανιών –οικογένειας ουσιαστικά-, Ισραηλιτών στην καταγωγή. Εναντίον του ομίλου Κοτς συστάθηκε η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία της Εφορίας, περί τους 200 ελεγκτές.

Η έρευνα που διεξάγεται στις εταιρίες ενέργειας του ομίλου Κοτς, δεν βρέθηκαν στοιχεία που να χρήζουν ποινικής αντιμετώπισης.

Ο έλεγχος όμως συνεχίζεται στις τρεις εταιρίες ενέργειας του ομίλου, Tüpraş, Opet και Aygaz. Ο έλεγχος είναι ενδελεχής και λέγεται πως ο αριθμός των αναφορών που θα συνταχθούν θα ξεπεράσει τις 100.

Πηγή: Βόρεια

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]