Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάποιοι παίζουν με τη φωτιά...

Kάποιοι παίζουν με τη φωτιά και την ασφάλεια της χώρας! Για πρώτη φορά, από την 21η Απριλίου 1967, έχουμε συλλήψεις πολιτικών. Είναι προφανές πως οι ανεγκέφαλοι της "Χρυσής Αυγής" και τα ακραία της στοιχεία, με τη δολοφονία Φύσσα έδωσαν την ιδανική αφορμή στο "σύστημα" να διαλύσει το κόμμα τους, αφού μυστικές δημοσκοπήσεις τους έφεραν δεύτερο κόμμα.
Εμείς είμαστε ξεκάθαροι: Ισόβια στο κάθε Ρουπακιά αν κριθεί ένοχος, αλλά ο Μιχαλολιάκος γιατί; 
Και με τους ακροαριστερούς δολοφόνους της "Μαρφίν";
Μόνο η ακροδεξιά βία στο κατηγορητήριο;
Με την συστημική κλεπτοκρατία τι γίνεται;
Και πως γίνεται να δρουν όλοι (πολιτικό σύστημα, δικαιοσύνη, ασφάλεια) αστραπιαία στα "έργα και ημέρες" της "Χρυσής Αυγής" και για κάποιους άλλους να ισχύει μια ιδιότυπη ασυλία επί χρόνια;

Παραθέτουμε δύο σχόλια πολιτών από το νεοδημοκρατικό "Antinews", που καλύπτουν και εμάς:

- "Ποτέ δεν περίμενα οτι θα υπερασπιζόμουνα την Χρυσή Αυγή. Αλλά αυτά που συμβαίνουν μέρες τώρα με την μονόπλευρη πληροφόρηση, τους διωγμούς εναντίον πρωτοκλασάτων στελεχών της -όποιοι κι αν είναι- δείχνει ότι το σύστημα την φοβάται. Κρίμα. Κι εγώ νόμιζα οτι η ελευθερία του λόγου και οι άλλες αρχές που διέπουν την αστική δημοκρατία είναι ισχυρότερες απο τις εθνικοσοσιαλιστικές που ασπάζεται η ηγεσία της Χ.Α. και επομένως θα επικρατούσαν σε μια ανοικτή αντιπαράθεση.
Όμως, οι ψήφοι της ΧΑ είναι πολύτιμοι για την ΝΔ, και η αντιπαλότητα των αριστερών κομμάτων που έχασαν το μονοπώλιο της βίας στους δρόμους
είναι πολύ πιο ισχυρή".

- "Όταν και αν η ΝΔ αποφασίσει να συλλάβει τους γνωστούς δολοφόνους της Μαρφίν και δώσει στη δημοσιότητα τα προσωπάκια τους, τα ονοματάκια τους και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους -όπως έκανε με την ΧΑ-,τότε θα επιστρέψουν κάποιοι ψηφοφόροι.
Όταν και αν η ΝΔ αποσύρει τον νόμο Καστανίδη, σύμφωνα με τον οποίο κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις κυκλοφορούν ελεύθεροι με την υπόσχεση να εμφανίζονται στο... τοπικό ΑΤ, τότε θα επιστρέψουν και άλλοι ψηφοφόροι.
Όταν και αν η ΝΔ κάνει πραγματικό Ξένιο Δία -γιατί με τον υφιστάμενο μετά από 1 χρόνο έχει ανακαλύψει μόλις 5.500 λαθρομετανάστες από το 1 εκ.- τότε θα επιστρέψουν ακόμα περισσότεροι ψηφοφόροι.
Όταν και αν η ΝΔ μαζέψει τη Βούλτεψη που δεν συνεργάζεται με τον Γεωργιάδη και επιτίθεται στον Λαζαρίδη, τότε η επιστροφή θα συνεχιστεί.
Όταν και αν η ΝΔ αρχίσει να συλλαμβάνει τους αριστερούς που καίνε την Αθήνα, που έχουν μετατρέψει την ΑΣΟΕΕ σε υπαίθριο παζάρι για λαθρομετανάστες, που επιτίθενται σε όποιον είναι γυμνασμένος ή φορά μπλούζα με την ελληνική σημαία, τότε θα βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Όταν και αν η ΝΔ πιέσει, θεσμικά, τα ΜΜΕ που δικαιολογούν τους κουκουλοφόρους με τις μολότωφ και τα αναγκάσει να τους χαρακτηρίσουν όπως πραγματικά είναι, δηλαδή συμμορίες και εγκληματικές ομάδες, τότε η ΧΑ θα πάψει να υπάρχει.
Μέχρι τότε όμως δεν…"

Πηγή: ΕΛΚΕΔΑ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν μπορούν να κόροιδεψουν ούτε τους ψηφοφόρους τους πλέον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]