Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φεύγει η Τρόικα αφήνοντας όλα τα θέματα ανοικτά


Θα ενημερώνεται μέσω email για τις εκκρεμότητες

Αφήνοντας ορθάνοιχτα όλα τα μέτωπα- εκτός του φετινού Προϋπολογισμού- αποχωρούν οι επικεφαλής της Τρόικα, για να επανέλθουν μετά από το Eurogroup του Οκτωβρίου.

Οπως σημείωσε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών μετά από την ημίωρη συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, έως τις 16 Οκτωβρίου η Τρόικα θα ενημερώνεται με ηλεκτρονική αλληλογραφία για όλες τις εκκρεμότητες καθώς η ελληνική πλευρά επιθυμεί να ολοκληρωθεί η δεύτερη και πιο κρίσιμη φάση της αξιολόγησης, το αργότερο ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Ωστόσο, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι παραμένουν σε εκκρεμότητα τα προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση, το Μεσοπρόθεσμο της επόμενης τριετίας αλλά και μνημονιακες υποχρεώσεις όπως η χαλάρωση του πλαισίου για τις ομαδικές απολύσεις, αντιλαμβάνεται ότι από τις 16 Οκτωβρίου ο «πυρετός» θα ανεβεί.

Ο ίδιος αξιωματούχος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα δημοσιονομικού κενού για το 2014 άρα και θέμα λήψης πρόσθετων μέτρων, αν η Τρόιικα διατηρεί επιφυλάξεις για τη κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και των φόρο εισπρακτικών μηχανισμών.

Πηγή: Η Εφημερίδα

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]