Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χαλίφης, τα πακέτα και η «Χρυσαυγιάδα»...


Tου “Αλιέως”

Ο Τσε - Γιώργος Μπόμπολας, η πασιονάρια - Όλγα Τρέμη, ο "δεν καταλαβαίνω" - Μανώλης Καψής, ο "φίλος του Χριστοφοράκου" - Παύλος Τσίμας και ο ευφυής της 4άδας των παρουσιαστών-σχολιαστών Γιάννης Πρετεντέρης (και βάζελος) σε ειδική αποστολή εδώ και δέκα μέρες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.

Χαμός. Δέκα μέρες τώρα, MEGAλο κανάλι και ΕΘΝΟΣ έχουν (με το συμπάθειο) ξεκ@&%θεί, Xρυσαυγή σε ατελείωτες δόσεις, που όσο ενισχύονται- δημοσκοπικά- τα ποσοστά της ΝΔ - Αντώνη Σαμαρά, παρέχονται σε βαθμό που μέχρι και ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε για... «Χρυσαυγιάδα».

Είχε προηγηθεί βέβαια από νωρίς ο μέντορας - ο ένας, ο μοναδικός - Γιώργος Τράγκας στον Real fm. Για να ακολουθήσει ο John Φιλιππάκης από τη Δημοκρατία με πρωτοσέλιδο ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ Ευ. Βενιζέλου (σ.σ. αποδεχόμενος επί της ουσίας την 4μερή για το Κυπριακό και το προωθούμενο από το Μεγάλο Αφεντικό Σχέδιο Ανάν ΙΙ).

Άνθρωποι του συστήματος, όπως ο Χατζηνίκος (STAR- B.Bαρδινογιάννης), Γ. Τράγκας, Γ. Φιλιππάκης αρχίζουν και «κράζουν» άλλους ανθρώπους του συστήματος. Προφανώς βλέπουν, πως με την «Χρυσαυγιάδα» «σκεπάζεται» πλήθος δεινών, εθνικών υποχωρήσεων, χαριστικών ενεργειών της συγκυβέρνησης υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματικών και συμφερόντων.

Ο κυρ Σταύρακας μέχρι τώρα κρατά ουδέτερη στάση, τον ενδιαφέρει πρωτίστως να ανεβάσει κυκλοφοριακά το ΒΗΜΑ και το καταφέρνει για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή: πάνω από το Πρώτο Θέμα. Ο κυρ Σταύρακας κάνει και ταμείο τις δύο τελευταίες Κυριακές με 150.000 φύλλα Χ 1,8 ευρώ (μεικτό κέρδος έκδοσης) = 270.000 και 180.000 φύλλα Χ 1,8 ευρώ = 324.000 ευρώ. Σύνολον για τις 15 και 22 του μήνα 594.000 ευρώ. Not bad, καθότι από το ARGOS ο κυρ Σταύρακας τα εισπράττει το πολύ δύο εβδομάδες μετά.

Υπολογίστε. Ο κυρ Σταύρακας φαίνεται να λύνει το ένα πρόβλημα του, έχει πάρει «καβάλα» και τον Τάσο, ο οποίος ανέκαθεν ήθελε να γίνει «Xαλίφης στην θέση του Χαλίφη»΄ και ετοιμάζεται για το δεύτερο βήμα. Διακανονισμός δανείων και χρηματοδότησης με τις τράπεζες, κυρίως δε με την Alpha Bank. Καλή πηγή μας λέει, πως εάν και όπως επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, ο κυρ Σταύρακας θα λάβει θέση.

Η ουσία είναι, πως με όσες περισσότερες δόσεις χρυσαυγής ΄΄μπολιάζουν΄΄ το πόπολο τόσο περισσότερα μέτρα, υποχωρήσεις, ανομίες θα περνά το σύστημα.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Σ.Σ. : Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε το θέμα οι «καλοκαιρινές διακοπές» των μυστικών υπηρεσιών Γερμανίας, Ισραήλ, Ρωσίας και Αμερικής στην Ελλάδα να διανθιστεί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό ανάλογο του promo.

Ανοιχτός ο Lobbysta σε κάθε είδους συνεργασίες ακόμη και σε «έμψυχο» υλικό.

Πηγή: Lobbystas

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]