Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε πόλη της Συρίας

Στόχος του τουρκικού πυροβολικού έγινε  Κουρδική πόλη της Συρίας, μετά την κατατρόπωση των ισλαμοφασιστών!

Εκτός ελέγχου η ναζιστική Τουρκία που δεν κρατά ούτε τα προσχήματα αφού η καλοταϊσμένη Δύση συνεχίζει να την καλύπτει.
Μετά την συντριπτική ήττα των ισλαμοφασιστών από τις Κούρδικες πολιτοφυλακές στην πόλη Til Ebyed, ο Τουρκικός στρατός ανέλαβε να στηρίξει τις δολοφονικές συμμορίες με ολονύχτιους βομβαρδισμούς.

Βέβαια, ο τουρκικός "τσαμπουκάς" γίνεται εκ του ασφαλούς, αφού η Τουρκία έχει αποφασίσει να προκαλέσει σε αντίδραση της Συρίας, προκειμένου να παρέμβει το ΝΑΤΟ.
Είναι γνωστό, φυσικά, και καταγεγραμμένο στην ιστορία, πως η Τουρκία ποτέ δεν επιτίθεται εάν δεν πάρει την άδεια (από το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου ή το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών) και φυσικά, ποτέ δεν κινείται εάν δεν έχει εξασφαλίσει πως δεν πρόκειται να χάσει. Στην προκειμένη περίπτωση, ο βρώμικος ρόλος της Τουρκίας είναι ήδη γνωστός (κανονικά ο ΟΗΕ έπρεπε να ζητήσει άμεσα βαρύτατες κυρώσεις προς την Άγκυρα, αφού αυτή επιτίθεται σε γειτονικό κράτος χωρίς να έχει δεχτεί καμία πρόκληση), αφού λειτουργεί σαν "λαγός" του ΝΑΤΟ και των επιδιώξεων της δύσης, που επιθυμεί την στρατιωτική εμπλοκή για να "ξεκαθαρίσει" τον Άσαντ.

Αποτέλεσμα των βομβαρδισμών ήταν να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον τρεις Κούρδοι με την μέχρι τώρα καταμέτρηση. Και βέβαια, να μην βγει ούτε μία ανακοίνωση γι’ αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Άλλωστε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως δυστυχώς και η Ελλάδα δια στόματος Βενιζέλου, έχουν τις ίδιες βλέψεις με τους Τούρκους γενοκτόνους.
Όσο για την Τουρκία, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά πως είναι χώρα τρομοκράτης, επικίνδυνη για την ειρήνη και ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή από τα Βαλκάνια έως και τη Μέση Ανατολή. Και κάποια στιγμή, κάποιος πρέπει να το πάρει απόφαση να τερματίσει τον ρόλο της Τουρκίας που δεν έχει να επιδείξει τίποτε άλλο από εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ενώ δεν διστάζει να αποδεικνύει τη γνωστή ρήση "η Τουρκία είναι ένα κράτος που δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο"...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]