Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

(video) Αδωνη, οι αρχαίοι έλεγαν την Έπαρση "Ιερά νόσον"


andreas loverdos makis voridis adonis georgiadis psarianos ΑΝΔΡΕΟΣ ΛΟΩΕΡΔΟΣ ΜΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΨΑΡΡΙΑΝΟΣ

Aς μαζέψει κάποιος τον Γεωργιάδη: “Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο”! 

σ.σ.netakias - “Την οίησιν ιεράν νόσον έλεγε” (Διογένους Λαερτίου) δηλαδή  ”Την έπαρση (αλαζονεία, υπερηφάνεια) έλεγε ιερά νόσο”. Είναι τόσο άσχημο να έχεις αλαζονεία όσο να έχεις επιληψία. 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει ακάθεκτος την τηλεπολιτική του και πλέον τσακώνεται με τους πολίτες μέσα από τα παράθυρα! Το ύφος του, οι εκφράσεις του και ο λόγος του καταδεικνύουν το προφανές: έχει ξεφύγει…
Εμφανιζόμενος στο πρωινό του Mega και μιλώντας με την αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών, Χριστίνας Ράπτη είπε πράγματα που δε συνάδουν με υπουργό, έστω και της υπερμνημονιακής συγκυβέρνησης του ολέθρου…Ορισμένα από όσα είπε;
«Ντροπή σας. Ντροπή σας. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο».
«Έχουμε έλλειμμα συνεννοήσεως. Μόνο τους εξωγήινους αφήσατε απ’ έξω».
«Το νοσοκομείο δεν κλείνει, αλλάζει χαρακτήρα. Ένα μαγαζί που κάνει ανακαίνιση, για λίγες μέρες σταματά να λειτουργεί. Θα υπάρξει αναστάτωση για λίγες μέρες. Οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν».
«Αρχίζει να καταντά και λίγο κουραστικό αυτό. Κάνετε αυτή τη φασαρία. Ντροπή σας από ένα σημείο και έπειτα. Σιγά τα ωά. Σας βαρεθήκαμε. Ο λαός εμάς ψήφισε. Να αποδεχθείτε τους κανόνες της Δημοκρατίας. Ο λαός αποφάσισε, εξέλεξε εμάς και εφαρμόζουμε το σχέδιο. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο. Όταν ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, εσείς μετακινείστε ένα χιλιόμετρο. Ντροπή σας. Δείξτε ότι καταλαβαίνετε την κοινωνία. Αυτοί οι εργαζόμενοι που βλέπετε εκεί, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».
«Οήρατε το 4%. Ο λαός εμάς ψήφισε».
«Δεν έχουν πειστεί οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της άκρας Αριστεράς. Τι να κάνουμε; Ο λαός δεν είναι μαζί τους. Τι να κάνουμε τώρα;».

-->
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μαϊστα ....ο κοσμος τον ψηφισε για να διαλυσουν το κρατος και για να μας πει τι εστι βερυκοκον !
    Αλλα αφου ο βιβλιοπωλης γινεται υπουργος υγειας... τι να λεμε .
    Αλλα αληθεια ποιος κοσμος ; Ποσοι ψηφισαν να δουν την Σαρα και την Μαρα στο ιδιο ανθελληνικο στρατοπαιδο εναντιων ολων των Ελληνων ;
    Μωραινει Κυριος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς δεν τον ψήφισαν... Αλλά κάποιοι απ' αυτούς που τους ψήφισαν για να βολευτούν, είναι στους απολυόμενους. Ας πρόσεχαν, όταν ψήφιζαν για τον εαυτούλη τους και καταδίκαζαν όλη την Ελλάδα!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]