Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η "Νέα Ελλάδα" στέλνει τη Νέα Δημοκρατία και τον Λοβέρδο στο… σκαμνί


Μετά τις τελευταίες «διαρροές», αλλά και την επίσημη φρασεολογία του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά, για την επερχόμενη «αλλαγή» της Νέας Δημοκρατίας, σε… νέα Ελλάδα, ο επικεφαλής του κόμματος της «Νέας Ελλάδας», Ηλίας Μαρκόπουλος, προσέφυγε στα δικαστήρια και ζητά την καταδίκη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, λόγω χρήσης (και ουσιαστικά συκοφάντησης) του κόμματός στο οποίο ηγείται.

Και πώς να μην είναι (κατά)συκοφάντηση, όταν οι κενοί ιδεών (ακόμη και για όνομα κόμματος) κυβερνώντες, χρησιμοποίησαν το όνομα «Νέα Ελλάδα», δημιουργώντας αρνητικούς συσχετισμούς και συνειρμούς για το εθνοκεντρικό και πατριωτικό κόμμα που δημιουργήθηκε πριν χρόνια και φέρει το όνομα «Νέα Ελλάδα».

Έτσι, στις 28 Αυγούστου, καλείται η Νέα Δημοκρατία να απολογηθεί ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων για την παράνομη χρήση (και φυσικά για την πολιτική ζημία που αυτή προκάλεσε) του ονόματος «Νέα Ελλάδα». Και με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε τις δικαιολογίες που θα προβάλουν ως νομική υπεράσπιση το κυβερνών κόμμα, του οποίου οι «ινστρούχτορες» φαίνεται πως δεν κατοικούν στην Ελλάδα, δεν έχουν καμία πληροφόρηση για τα πολιτικά δρώμενα στην χώρα μας ή… επέλεξαν τη γνωστή μέθοδο της «αρπαγής» ελέω της θέσης εξουσίας στην οποία βρίσκεται σήμερα η Νέα Δημοκρατία, επιβεβαιώνοντας πως η ίδια η κυβέρνηση και το κόμμα που την στηρίζει, επιβάλλουν κανόνες ζούγκλας στην Ελληνική πολιτική πραγματικότητα.

Και ο Λοβέρδος στο σκαμνί
Όμως, τα ωραία δεν τελειώνουν στη Νέα Δημοκρατία, της οποίας το εγχείρημα αποτόλμησε και ο γνωστός κ. Λοβέρδος, όταν έκανε τις δηλώσεις του για τη δημιουργία νέου κόμματος και θεώρησε πως μπορούσε να χρησιμοποιήσει και αυτός τη «Νέα Ελλάδα» ως κράχτη του εγχειρήματός του.
Έτσι, στις 29 Αυγούστου, και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ (που κατά κοινή ομολογία ισοπέδωσε το σύστημα υγείας και όχι μόνο) καλείται να καθίσει στο σκαμνί και να απολογηθεί για την κλοπή του ονόματος «νέα Ελλάδα».

Και στις δύο περιπτώσεις, έχουμε την εφαρμογή τυχοδιωκτικής πολιτικής, η οποία προδίδει και την πολιτική ποιότητα εκείνων που χωρίς πληροφόρηση(;) προχώρησαν στην χρήση ενός ονόματος κόμματος που είναι ήδη κατατεθειμένο και αναγνωρισμένο ως πολιτικό κόμμα από τον Άρειο Πάγο, με την ονομασία «Νέα Ελλάδα».
Φαίνεται πως οι πολιτικές μούμιες και οι δεινόσαυροι, δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να αλλάξουν, αλλά συνεχίζουν να κινούνται στην γνωστή οδό της πολιτικής αυθαιρεσίας, προσπαθώντας να καλυφθούν και να ξεγελάσουν –για μία ακόμη φορά- αλλά και να διασωθούν πολιτικά, χρησιμοποιώντας μη νόμιμες μεθόδους.

Πραγματικά, το αποτέλεσμα αυτών των δύο δικών θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού –συν τοις άλλοις- θα καταδείξει και την ποιότητα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, της οποίας οι εκπρόσωποι θα πρέπει να δείξουν μηδενική ανοχή και ελαστικότητα στην παραβατική στάση τόσο του κυβερνώντος κόμματος, όσο και του κ. Λοβέρδου. Κι αυτό, επειδή η Ελληνική Δικαιοσύνη καλείται επί της ουσίας να αποδείξει πως όλοι οι Έλληνες πολίτες (αλλά και τα κόμματα και τα στελέχη τους) είναι ίσοι απέναντι στο νόμο… Για να δούμε; Θα τολμήσουν οι Έλληνες δικαστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ή θα έχουμε μία ακόμη (μη διαφημισμένη) πτώση του θεσμικού προστάτη της ίδιας της δημοκρατίας; Η ισονομία και η ισοπολιτεία ισχύουν το ίδιο για όλους ή έχουν ισχύ μόνο στα χαρτιά και μόνο έναντι των μικρών και αδυνάτων;

Η "Νέα Ελλάδα"

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Μαρκόπουλο, επικεφαλή του κόμματος της "Νέας Ελλάδας" και τον ρωτήσαμε σχετικά με την υπόθεση "καπηλείας" του ονόματος της "Νέας Ελλάδας":

- Κατ' αρχήν θα πρέπει να τονίσω πως η "Νέα Ελλάδα" και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν δεν έχουν καμία απολύτως σχέση ιδεολογική ή άλλη, και φυσικά ούτε επιθυμούμε να αποκτήσουμε ποτέ καμία απολύτως σχέση, με την πολιτική ζούγκλα και τους εκφραστές της, είτε αυτοί βρίσκονται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας είτε οπουδήποτε αλλού. Η "Νέα Ελλάδα" είναι ένα καθαρά πατριωτικό και κατ΄εξοχήν εθνοκεντρικό κόμμα, το οποίο αποσκοπεί στο να διαλύσει τα ψευτοδιλήμματα των μαριονετών της Μέρκελ και των τραπεζών, σαν σκοπό έχει το να ανακάμψει η χώρα και να λειτουργήσει η πραγματική δημοκρατία που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει ζήσει η πατρίδα μας, η Ελλάδα. Το ολιγαρχικό κοινοβουλευτικό σύστημα, η πολιτική τάξη και τα οικονομικά τζάκια τα οποία τροφοδοτούν επί σειρά πάρα πολλών ετών τους κενούς πολιτικούς σχηματισμούς, φέρουν την πλήρη ευθύνη για την κατάπτωση, τον διασυρμό και την εξαθλίωση που σήμερα έχουν γίνει η καθημερινή εικόνα της χώρας.
Αυτοί που κυβέρνησαν χθες, κυβερνούν και σήμερα. Δεν έχουν αλλάξει ούτε στο ελάχιστο τις θέσεις τους και τις πολιτικές τους κινήσεις. Μοναδικός τους σκοπός είναι η με κάθε θυσία διατήρησή τους στην εξουσία και η οργανωμένη εναλλαγή τους, για να διατηρούν τα προσχήματα περί δημοκρατικού πολιτεύματος. Σκυλεύουν την χώρα, την κομματιάζουν και διαμοιράζουν τα κομμάτια της σε κάθε ενδιαφερόμενο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Να σταματήσει άμεσα, εδώ και τώρα. Η Ελλάδα δεν είναι χωράφι τους. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις είναι διαχειριστές. Και ως κακοί διαχειριστές πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί και μάλιστα όχι για κακή διαχείριση, αλλά για λάθη και παραλείψεις που έγιναν κατ' επανάληψη και που ενέχουν τον χαρακτηρισμό "εσχάτη προδοσία".
Η "Νέα Ελλάδα" στόχο έχει τη δημιουργία μίας πραγματικά νέας Ελλάδας, μίας πατρίδας που θα σέβεται και που θα τιμάει όλους τους πολίτες και όχι μόνο τα κομματόσκυλα και τα κομματικά φερέφωνα. Πιστεύουμε πως οι ένοχοι απαιτείται να τιμωρηθούν. Και επίσης, μοναδικός μας σκοπός είναι να διαφύγει η χώρα από την μέγγενη θανάτου στην οποία την έχουν οδηγήσει και συνεχίζουν να την οδηγούν εκείνοι που όφειλαν θεσμικά να την προστατεύσουν.
Η "Νέα Ελλάδα" δεν χαρίζεται σε κανέναν και δεν χαρίζει ούτε μία πέτρα ελληνικής γης σε κανέναν Σόιμπλε και σε καμία Μέρκελ. Δεν ανεχόμαστε η χώρα μας να βρίσκεται υπό κατοχή και κάποιοι να συζητούν τις "συνθήκες κατοχής". Δεν ανεχόμαστε οι Έλληνες να γίνονται κινούμενοι στόχοι εύρεσης πόρων για να γεμίζουν τα ταμεία των γερμανικών τραπεζών. Και φυσικά δεν ανεχόμαστε την κατάρρευση που βιώνει η χώρα σε όλους τους τομείς. Η συνέχιση της παραμονής των ελληνόφωνων πολιτικών στην εξουσία, διευρύνει ποσοτικά και ποιοτικά τους κινδύνους που συνεχώς αυξάνονται για την πατρίδα μας και οι οποίοι ενέχουν την πολύ σοβαρή πιθανότητα μίας εθνικής καταστροφής.
Καλό θα είναι να γνωρίζουν οι προσποιούμενοι κυβερνήτες της Ελλάδας, πως όλα έχουν ένα τέλος. Έτσι, ας αρχίσουν να σκέφτονται το δικό τους... 
Εμείς προσφύγαμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη για μία παρανομία, αλλά επί της ουσίας απόλυτη πολιτική απρέπεια της Νέας Δημοκρατίας, του ίδιου του κ. Σαμαρά αλλά και του κ. Λοβέρδου, μέσω της οποίας έδειξαν την πραγματική αίσθηση που έχουν για το νόμο και τον σεβασμό που απαιτείται να επιδεικνύουν προς αυτόν. Αυτοί οι πολιτικοί φέρουν επιπλέον ακέραια την ευθύνη επειδή σκότωσαν λέξεις και έννοιες, και δημιούργησαν την απόλυτη σύγχυση καπηλευόμενοι αυτά που οι ίδιοι μισούν και που πολεμούν. Αυτό πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει.
Αυτή η δίκη είναι ο προάγγελος μίας άλλης δίκης, στην οποία θα έχουν πολλούς συγκατηγορούμενους και κατηγορίες που δεν θα είναι σε θέση να αντικρούσουν και που τελικά θα τους οδηγήσουν εκεί που τους αξίζει. Στην φυλακή... εκεί ακριβώς που απειλούν να στείλουν σήμερα όλους τους Έλληνες πολίτες. Τους στέλνουμε, λοιπόν, ένα μήνυμα για την κατάληξη που θα έχουν. Την κατάληξη που δεν θα αποφύγουν, για όσα έκαναν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το δικαστήριο θα αποφασίσει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τις λέξεις Νέα Ελλάδα, αλλά θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την Ελλάδα σαν να ήταν αμπελοχώραφό τους, να πουλούν ότι θέλουν και να χαρίζουν όσα θέλουν από τη χώρα, χωρίς να δίνουν δεκάρα για το τι λένε οι μουρόχαυλοι πολίτες της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]