Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δύση προετοιμάζει έναν ισλαμικό μεσαίωνα

Οι Λευκοί και οι Χριστιανοί φταίνε για τα δεινά των Μουσουλμάνων των Μαύρων και για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων

Η υπόθεση Τζορτζ Ζίμερμαν είναι η απόδειξη του παράλογου και της παρακμής της λογικής.
Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας εθελοντής φύλακας κινούμενος από ρατσιστικά κίνητρα σκότωσε τον Αφροαμερικανό λόγω του χρώματος του.
Ο Ομπάμα, όπως και εγώ δεν ήμασταν μπροστά στο περιστατικό, όμως όπως και να το δούμε, το δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση του Τζορτζ Ζίμερμαν.
Ναι είναι πραγματικότητα ότι υπήρξε το δουλεμπόριο των Μαύρων, ναι είναι πραγματικότητα ότι δεν έτυχαν της καλύτερης μεταχείρισης οι Μαύροι της Αμερικής, όμως αυτή είναι η ιστορία του ανθρώπου.

Παλαιότερα, οι Έλληνες ήταν κατώτεροι των Τούρκων, άλλες εποχές οι Μουσουλμάνοι έσφαζαν τους Χριστιανούς και άλλες φορές οι Μαύροι σκότωναν τους λευκούς, όπως και άλλες φορές οι λευκοί σκοτώνονταν μεταξύ τους κατά τον ίδιο τρόπο που και οι Μαύροι σκοτώνονταν μεταξύ τους.
Θέλω να πω ότι είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει αυτή είναι η ιστορία του ανθρώπου και αυτή θα συνεχίσει να είναι.

Στις μέρες μας, εσφαλμένα η δύση έχει μπει σε μια διαδικασία αυτό-ενοχοποιήσής της, σαν να είναι υπεύθυνος ο δυτικός πολιτισμός, ακόμη και για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων.
Η δύση ο Λευκός άνθρωπος και οι Χριστιανοί, με την υπέρμετρη ανοχή που δείχνουν στους Μουσουλμάνους και στους Μαύρους όσον αφορά τον δήθεν ρατσισμό εναντίον τους, σε λίγα χρόνια θα θεωρούνται κάτι ως τα μιάσματα της φύσης που θα πρέπει νόμιμα να σφαγούν.

Εγώ περισσότερο βλέπω ρατσισμό εναντίον των αρχών και των αξιών του δυτικού πολιτισμού και των λαών, παρά εναντίον των υπολοίπων λαών και πολιτισμών.

Η δύση εκτός από την αυτό-ενοχοποίησή της, θα πρέπει και να αποφασίσει για το αν διάφοροι άλλοι πολιτισμοί και κουλτούρες εξυψώνουν τον άνθρωπο ή αν τον μειώνουν.

Άποψη μου είναι ότι η δύση προετοιμάζει το έδαφος για νέο μεσαίωνα, αυτή την φορά μαυρο- μουσουλμανικό.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]