Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαμαράς… ο ταβερνιάρης!

Σούργελο είναι ο Σαµαράς. Έκανε… διάγγελµα προς τον ελληνικό λαό µέρα µεσηµέρι ότι µειώθηκε για έξι µήνες δοκιµαστικά ο ΦΠΑ στις ταβέρνες! «Βάλε µας, κάπελα, κρασί»! Αυτό θα είναι το νέο σλόγκαν της κυβέρνησης Σαµαρά – Βενιζέλου. Ο Σαµαράς θα σερβίρει και ο Βενιζέλος θα είναι πελάτης στο καπηλειό της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ! «Είναι µήνες τώρα που πήρα πάνω µου αυτή τη µεγάλη µείωση φόρων στην Ελλάδα. Δεν ήταν εύκολο. Αλλά είπα στην τρόικα…» ανέφερε µεταξύ άλλων στο διάγγελµά του ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός – ταβερνιάρης, προκαλώντας τον καγχασµό όλων των Ελλήνων πλην των συναδέλφων του, των υπόλοιπων ταβερνιάρηδων, οι οποίοι θα κερδίζουν 10% παραπάνω!

Τελικά, την καλύτερη απάντηση στο διάγγελµα – παρωδία την έδωσε ο ίδιος ο Αντώνης Σαµαράς στον εαυτό του: «ΓαµѠ το κεφάλι µου, µ@λάκα!». Έτσι είπε κατά λέξη ο πρωθυπουργός όταν έκανε κάποιο σαρδάµ και επανέλαβε τη µαγνητοσκόπηση του διαγγέλµατός του, αλλά το ιδιωτικό συνεργείο που είχε προσλάβει για να το µαγνητοσκοπήσει δεν έσβησε την αυτογελοιοποιητική για τον πρωθυπουργό σκηνή και την µετέδωσε στα ιδιωτικά κανάλια, τα οποία δεν την έπαιξαν µεν τα ίδια, αλλά τη διοχέτευσαν στο διαδίκτυο κι ακόµα κρατάει όλη η Ελλάδα την κοιλιά της από τα γέλια! Καλά που ήταν πάντως ιδιωτικό το τηλεοπτικό συνεργείο και όχι της …«κοµµουνιστικής» κατά Πάγκαλο ΕΡΤ που θα το είχε κόψει! Μιλάµε για απίθανους καραγκιόζηδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν αυτή τη χώρα. Γιατί πρέπει να προσθέσουµε ότι τον ταβερνιάρη προσπάθησε να παραστήσει και ο Βενιζέλος. Ζοχαδιάστηκε µε τον Σαµαρά που είπε «πήρα πάνω µου αυτή την πρώτη µεγάλη µείωση φόρων στην Ελλάδα» και αισθάνθηκε ότι του κλέβει τη δόξα και κάποιους από τους ελάχιστους ψηφοφόρους που του έχουν αποµείνει, οπότε έκανε δήλωση για να βάλει τα πράγµατα στη θέση τους: «Οι συντονισµένες προσπάθειές µας(!) απέδωσαν καρπούς. Έτσι πρέπει να γίνεται η διαπραγµάτευση», διακήρυξε.

Είναι θρασύτατοι πολιτικοί απατεώνες. Καλά τους τα είπε στη Βουλή η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, όταν διαπληκτίστηκε µε το βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Τζαµτζή: «Θα σας κρεµάσουµε όλους»! Ακάθεκτη η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, δεν πτοήθηκε από τις βρισιές των νεοδηµοκρατών. «Τιµή µου να µε βρίζουν προδότες!» τους απάντησε. Πολύ πιο πολιτικά τα «έσουρε» στη συγκυβέρνηση των αχρείων η Σοφία Σακοράφα, η πρώτη σε ψήφους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Κατοχική κυβέρνηση που συνεχίζει το ρόλο των χαφιέδων» τους αποκάλεσε, «κυβέρνηση – συµµορία» τους είπε, «συνεχιστές της χούντας» τους χαρακτήρισε και πάει λέγοντας. Ωραία τους στόλισε και ο Στάθης Παναγούλης: «Ο Σόιµπλε κατέφθασε για να επιθεωρήσει τη νέα κατοχική κυβέρνηση Σαµαρά – Βενιζέλου. Σύντοµα, µε την ψήφο του ελληνικού λαού αυτή η κυβέρνηση θα φύγει και οι υπηρέτες του Μνηµονίου θα οδηγηθούν στα ίδια κελιά που ήταν ο δικτάτορας Παπαδόπουλος και η παρέα του», έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο. Εκτός από τους νεοδηµοκράτες και τους πασόκους βουλευτές, θίχτηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, της ακραίας δεξιάς πτέρυγας του κόµµατος, που διαγκωνίζεται από τώρα µε τον οµοϊδεάτη του Γιάννη Δραγασάκη για το ποιος από τους δύο θα γίνει υπουργός Οικονοµικών σε υποθετική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο µέλλον, µε τον Δραγασάκη να έχει την πλήρη εµπιστοσύνη της ολιγαρχίας και τον Σταθάκη να παλεύει να την αποκτήσει. «Δεν θα έλεγα τίποτα από τέτοιες εκφράσεις. Διαφωνώ να ανεβαίνουν οι τόνοι. Δεν νοµίζω ότι το εµφυλιοπολεµικό κλίµα είναι το καλύτερο αυτή τη στιγµή», δήλωσε ο Σταθάκης στο ραδιόφωνο του Άλφα.

Οι «Τσολάκογλου» της κυβέρνησης Σαµαρά – Βενιζέλου έδωσαν τα ρέστα τους κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης επίσκεψης στην Αθήνα του «γκαουλάιτερ» Σόιµπλε, του κατοχικού διοικητή της χώρας µας. Ενεργώντας βάσει των εντολών της «Κοµαντατούρας», όπως αποκαλούσαν οι υπόδουλοι Έλληνες τη γερµανική στρατιωτική διοίκηση κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής, έκλεισαν όλο το κέντρο της Αθήνας ως την …Αττική Οδό και πέντε σταθµούς µετρό(!) απαγορεύοντας ταυτόχρονα τις συναθροίσεις άνω των τριών ατόµων όπως κατά τη διάρκεια της χούντας των συνταγµαταρχών, για να «προστατευθεί» ο Σόιµπλε από διαδηλώσεις που θα του έδειχναν πόσο λαοµίσητος είναι από τον ελληνικό πληθυσµό. Κανένας αφέντης όµως δεν χαρίζεται στους δούλους του και αυτό ο Σόιµπλε το έδειξε ξεκάθαρα στον Σαµαρά και στον Βενιζέλο, οι οποίοι διαδίδουν ότι το «κούρεµα» του ελληνικού δηµόσιου χρέους είναι «σίγουρο» µετά τις γερµανικές βουλευτικές εκλογές του Σεπτεµβρίου. Τους …«ξέρανε» εντελώς ο Σόιµπλε: «Δεν µπορεί να συζητηθεί νέο “κούρεµα’’ του ιδιωτικού τοµέα, αλλά ούτε και των δανείων από τον ευρωπαϊκό µηχανισµό στήριξης» δήλωσε ορθά – κοφτά ο Γερµανός, απαντώντας σε ερώτηση που του υπέβαλε ο δεξιός πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος κατά τη διάρκεια οµιλίας του Σόιµπλε στο Ελληνογερµανικό Επιµελητήριο. «Δεν µπορείτε να ζητάτε εγγυήσεις και στη συνέχεια “κούρεµα” γιατί τότε θα είσαστε ψεύτες!» πρόσθεσε ο Γερµανός και πάγωσε όλο το γερµανόδουλο, επιλεγµένο ακροατήριο. «Δωράκι» περίµεναν οι κυβερνητικοί πολιτικοί δοσίλογοι από τον Σόιµπλε κι αντί γι’ αυτό τους είπε και «ψεύτες» από πάνω ο Γερµαναράς! Όχι ότι έχει άδικο ότι ο Σαµαράς, ο Βενιζέλος κι όλος ο κυβερνητικός συρφετός είναι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες, αλλά τους βρίζει ο Σόιµπλε για λάθος λόγο: Επειδή λένε ψέµατα για να υπηρετήσουν το Τέταρτο Ράιχ! Τα έχει αυτά η «µοίρα» των εθελόδουλων…

Το μοντάζ είναι από το Γρέκι


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]