Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ξένοιαστες διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στη Σέριφο


Τρέχει στην παραλία και ψάχνει στις ταβέρνες για φρέσκο ψάρι...

Δεν αλλάζει τις συνήθειές του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και έτσι όπως και τα προηγούμενα χρόνια, άρχισε φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές από πολύ νωρίς. 

Μαζί με την σύζυγό του Άντα ξεκίνησαν από τα μέσα Ιουνίου στη Σέριφο και μετά ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψαν στο νησί. 

Εκεί, όπως γράφει η εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» , φιλοξενούνται στο πολυτελέστατο και εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη στην ακτή Λια. Πρόκειται για μια όμορφη απομονωμένη παραλία πριν από τον Αγιο Σώστη στα ανατολικά του νησιού.

Ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και τους φίλους του περνούν τις ώρες τους απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα ενώ τα πρωινά ο Γιώργος Παπανδρέου γυμνάζεται καθημερινά κάνοντας τζόγκινγκ στην παραλία.

Μάλιστα επισκέπτονται και τα αγαπημένα τους στέκια όπως το «Ουζερί της Καλής» στο Λιβάδι. 

Πάντως, όπως γράφει η εφημερίδα, ακόμα δεν έχει πάει ακόμα στην ψαροταβέρνα του Νικούλια, στα βόρεια του νησιού καθώς τηλεφώνησαν και ζήτησαν φρέσκα ψάρια «αλλά δεν είχαμε εκείνη την ημέρα» όπως είπαν στην εφημερίδα οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]