Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Daily Telegraph: Ο Όλι Ρεν πρέπει να παραιτηθεί για εγκλήματα κατά της Ελλάδας!

“Κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τα καταστροφικά λάθη που έκανε η τρόικα της ΕΕ και του ΔΝΤ στην Ελλάδα, όπου η νεανική ανεργία μόλις άγγιξε το 58,3%”, γράφει στο άρθρο του ο γνωστός αρθρογράφος της Daily Telegraph, Ambrose Evans-Pritchard.

Μάλιστα, ζητά να παραιτηθεί ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Olli Rehn, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα κανείς δεν το έχει κάνει παρά τα λάθη που έχουν γίνει στο ελληνικό πρόγραμμα. 
Το άρθρο ήρθε λίγες ώρες μετά την έκθεση του ΔΝΤ που παραδέχεται τα λάθη που έχουν γίνει εξ’ αρχής στο ελληνικό πακέτο από το 2010.

Όπως γράφει στο άρθρο, η Ευρωζώνη έχει κάνει ελάχιστες αλλαγές, επιμένοντας στο ίδιο μείγμα αποτυχημένων πολιτικών και μάλιστα υφεσιακών.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]