Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκολάγνοι και… Τουρκόσποροι!

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε μία προσπάθεια εγχώριων παραγόντων να παραχαράξουν ιστορικά γεγονότα τα οποία αφορούν την διαχρονική μας πορεία με τους γείτονες και "άσπονδους" φίλους μας Τούρκους!

Σίγουρα δεν είναι τυχαίος αυτός ο “κατακλυσμός” των καθημερινών Τούρκικων τηλεοπτικών σειρών στα μεγάλα Ελληνικά κανάλια και προσωπικά πιστεύω ότι όχι μόνο δεν τις προμηθεύονται δωρεάν αλλά ίσως και να επιδοτούνται για αυτό από κάποιους που φυσικά εξυπηρετούν τις επιδιώξεις των γειτόνων μας.

Γιατί άραγε αυτά τα σήριαλ δεν μεταγλωττίζονται όπως γινόταν παλιά στα Βραζιλιάνικα και στα Αργεντίνικα σήριαλ;

Προφανώς θέλουν να εξοικειώσουν πολλούς από εμάς με την γλώσσα, με την κουλτούρα αλλά και με την καθημερινότητα των διαχρονικών μας “φίλων” με σκοπό να μας καταστήσουν Τουρκόλαγνους ώστε να αποδεχτούμε τα μελλοντικά τους σχέδια να μας καταστήσουν δορυφόρους και υποτελείς σε αυτό που απεργάζονται, δηλαδλη στην αναβίωση της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Επίσης φαίνεται ότι τα σχεδόν τετρακόσια χρόνια της σκλαβιάς μας, άφησαν ανάμεσα μας και πολλούς Τουρκόσπορους και... Τουρκοσπορίνες", οι οποίες με περίσσια αυθάδεια και μεγάλο θράσος αμφισβητούν τις γενοκτονίες των Ελλήνων (Μικρασιατών και Ποντίων) αλλά και τον χαμό των αμάχων στα παράλια της Σμύρνης το 22’ τον οποίο αποδίδουν σε έναν… Συνωστισμό!

Η λέξη ντροπή περισσεύει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία παρά μόνο το αυταπόδεικτο, δηλαδή πως όλα αυτά λέγονται και γίνονται από κάποιους στα πλαίσια διατεταγμένης… υπηρεσίας!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]