Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένταση και αποδοκιμασίες σε δημόσιες εμφανίσεις πολιτικών την Μ. Παρασκευή


  • Αποδοκίμασαν τους επισήμους στην περιφορά του Επιταφίου στο Σύνταγμα  
  • Eπεισόδια στο ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι
Έντονα αποδοκίμασαν τους επισήμους που ακολουθούσαν χθες την περιφορά του Επιταφίου στο Σύνταγμα, συγκεντρωμένοι πολίτες.

«Έχετε σταυρώσει τον ελληνικό λαό και βγήκατε στους δρόμους;»… 

«Προδότες, Ιούδες… στα σπίτια σας!» 

«Ιερώνυμε τι μαζεύεις τα λαμόγια από πίσω σου;», φώναζε το οργισμένο πλήθος.

Παράλληλα αίσθηση έκανε η αναφορά του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου κατά την σύντομη ομιλία του σε «πολλές προδοσίες που έχει γνωρίσει έως τώρα η χώρα μας», ενώ εκείνη τη στιγμή πολίτης φώναξε:  

«Οι προδότες είναι δίπλα σου».

Ένταση σημειώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ και έξω από τον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, όπου συνηθίζουν να εκκλησιάζονται διάφοροι πολιτικοί, όταν δεν επετράπη η είσοδος πιστών στην εκκλησία.

Αποτέλεσμα ήταν να διαμαρτυρηθεί ο κόσμος και να ακολουθήσει διαπληκτισμός, στη διάρκεια του οποίου προκλήθηκαν μικροτραυματισμοί.


Πηγές: News 247 , Newsbomb 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]