Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακριτολογίες



  • «Η νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους και την προστασία των θυμάτων πρέπει να βελτιωθεί στη (Ελληνική) Βουλή, αντί να καθυστερήσει κι άλλο», δήλωσε η Τζούντιθ Σάντερλαντ, αναλυτής της οργάνωσης Human Right Watch για την Δυτική Ευρώπη.
    Συμφωνώ.
    Όποιος αρνείται την Ελληνική γενοκτονία στην Μικρά Ασία και Πόντο, πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα με αυτόν που αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
  • «Το πνεύμα του «αντιρατσιστικού» αντανακλά τη μεταμοντέρνα ιδεολογική δικτατορία του «πολιτικά ορθού», βασικοί φορείς της οποίας είναι πολιτικές δυνάμεις και διαμορφωτές της κοινής γνώμης που καλλιεργούν συστηματικά τον εθνομηδενισμό και εμμέσως πλην σαφώς την εξάρτηση. Θεμελιώδης αρχή στα δημοκρατικά πολιτεύματα όμως είναι ότι διώκονται πράξεις και όχι ιδέες», έγραψε ο Σταύρος Λυγερός.
    Μα υπάρχει κάποιος να διαφωνεί;
    Διαφωνεί αυτός, ο οποίος έχει μάθει στην ζωή να μην του λένε όχι. Δηλαδή ο μεταμοντέρνος εθνομηδενιστής.
  • Σύμφωνα με το Έθνος ο Αντώνης Σαμαράς τα «έψαλλε» στον ΓΕΕΘΑ γιατί λέει αντιδρούν έντονα οι στρατιωτικοί για τις περικοπές.
    Προφανώς η πολιτική ηγεσία θέλει να συνεχισθεί η γραμμή «ουραγοί στις αυξήσεις και πρωταθλητές στις περικοπές».
  • Υπάρχει κείμενο από επώνυμο αθεϊστή, που να καταδικάζει τον Ισλαμισμό, με τον ίδιο τρόπο όπως κάνει τον Χριστιανισμό;
    Ας πούμε , κατάργηση όρκου στο κοράνι ή οικονομικός διαχωρισμός μουφτήδων και κράτους. 
  • Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας(άρθρο 5 ,παρ, 2) «…όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διακρίσεις εθνικότητας, φυλής, γλώσσας, θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων».
    Αυτό οι πολιτικοί του αντιρατσιστικού δεν το έχουν διαβάσει; Προφανώς όσο κάποιοι έχουν διαβάσει και το Μνημόνιο και πέφτουν από τα σύννεφα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]