Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρίγος προκαλεί θαύμα στην ισλαμική Αίγυπτο!


  • Ακόμα και η Αιγυπτιακή τηλεόραση έχει συγκλονιστεί με την θαυματουργική παρουσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα δύο κοριτσάκια που επέζησαν μετά απο 15 ημέρες θαμένα με την δολοφονημένη μητέρα τους

Κι όμως συμβαίνουν θαύματα! Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους, το ένα ήταν μωρό και το άλλο 8 ετών.

Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!! Στην συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια είχαν σκοτωθεί απο έναν θείο τους. Ύστερα από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι συγγενείς του αποφάσισαν να τοποθετήσουν το νεκρό στον τάφο όπου βρισκόταν η γυναίκα και τα δύο του παιδιά.

Όταν άνοιξαν τον τάφο για την κηδεία, οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους: Βρήκαν κάτω από το χώμα τα δύο κοριτσάκια ΖΩΝΤΑΝΑ!!! Το εκπληκτικό γεγονός διαδόθηκε σαν αστραπή σ’ όλη τη χώρα και ο πατέρας των παιδιών ετοιμάστηκε για τη θανατική ποινή. Όπως ήταν φυσικό, οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή πάνω στο μεγαλύτερο παιδί προκειμένου να τους διαφωτίσει για το πώς επέζησαν.

Ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε λευκά ρούχα που έλαμπαν σαν τον ήλιο, με χέρια ματωμένα από πληγές, ερχόταν και μας έδινε φαγητό, ήταν η απάντηση της μικρής. Ακόμη, ο άνθρωπος αυτός ξυπνούσε και τη μαμά μου για να περιποιηθεί την αδελφή μου.

Το εθνικό αιγυπτιακό κανάλι, το οποίο πήρε τη συνέντευξη, μετάδωσε μέσω της (μουσουλμάνας) δημοσιογράφου: «Ο άνδρας αυτός δε μπορεί να ήταν άλλος από τον ΙΗΣΟΥ, διότι κανείς άλλος δεν κάνει τέτοιου είδους πράγματα!».

Μπορεί μεν οι μουσουλμάνοι να δέχονται ότι ο «ISA» (Ιησούς) τα έκανε όλα αυτά, αλλά οι πληγές δείχνουν ότι πραγματικά σταυρώθηκε, όπως επίσης είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιησούς ΖΕΙ. Εξάλλου, κανείς δε διανοήθηκε να μη βασιστεί στα λόγια του κοριτσιού, γιατί ούτε αυτή ούτε η αδελφούλα του θα ήταν δυνατό να επιζήσουν αν δε συνέβαινε ένα πραγματικό θαύμα.

Οι ηγέτες των μουσουλμάνων βρίσκονται αντιμέτωποι μ’ ένα αδιέξοδο, καθώς ούτε την αυθεντικότητα του θαύματος μπορούν να αμφισβητήσουν ούτε και να περιορίσουν την έκταση που πήρε η δημοσιότητα της όλης ιστορίας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Ρε παιδια ημαρτον. Ψάξτε λίγο προτου δημοσιοποιείτε κάτι.
    http://www.snopes.com/glurge/buried.asp. Αυτη η ιστορία είναι από το 2004.
    Ο Χριστός μας δεν έχει ανάγκη από ψευτοθαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέλιο, αναδημοσιεύσαμε ένα κείμενο του Newsit newsit.com.cy. Στην κορυφή του άρθρου έχει σημερινή ημερομηνία. Εσύ παραπέμπεις σε παλαιότερη ανάρτηση (περίπου 9 χρόνων). Κάποιος από τους δύο λέει ψέματα. Εδώ έγινε μία αναδημοσίευση ενός έγκυρου δημοσιογραφικού χώρου. Τώρα, γιατί εγώ πιστεύω πως κάποιοι για να δημιουργήσουν σύγχυση για το αληθές του γεγονότος ή του χρονικού διαστήματος που αυτό συνέβη (το έχω δει κατ' επανάληψη να συμβαίνει σε μείζονος σημασίας θέματα που έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τον Χριστιανισμό), είναι ένα θέμα που χρήζει διερεύνησης. Όμως, επειδή γνωρίζω (εξ ιδίας πείρας και από προσωπικά μου κείμενα που τα είδα "δημοσιευμένα" από άλλους σε πρότερο χρόνο της δημοσίευσής τους, κάτι μου λέει πως η σύγχυση δεν οφείλεται πουθενά αλλού παρά σε συγκεκριμένους κύκλους ανθρώπων που είτε επιδιώκουν να γίνει αναφορά στους ίδιους ως πηγή (βλ. ματαιοδοξία) είτε επιδιώκουν να ισχυριστούν ψευδή είδηση (trolάρισμα το λένε). Μάλιστα, ο "επαγγελματισμός" αυτών των ιστότοπων είναι χαρακτηριστικός, αφού παραθέτουν και μεταχρονολογημένα επιπρόσθετα σχόλια για να γίνουν περισσότερο πειστικό. Εγώ, και να με συγχωρείς, θα επιμείνω στο συγκεκριμένο θέμα και για έναν επιπλέον λόγο (πέρα από τα προσωπικά μου βιώματα με δικά μου κείμενα, όπως σου ανέφερα παραπάνω). Και αυτός έχει να κάνει με τους ηγέτες των μουσουλμάνων που το 2004 ήταν ανύπαρκτοι, αφού η Αίγυπτος τελούσε υπό καθεστώς που δεν είχε καμία (τουλάχιστον εμφανή) σχέση με το Ισλάμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάντως θυμάμαι και εγώ να το έχω ξαναδιαβάσει μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταρχην ισως να ημουν επιθετικος στο πρωτο σχολιο και συγγνωμη γι αυτο. Ηταν επειδη το ειδα να ξεπεταγεται σε σχεδον ολα τα blogs. Eχω ιδιαιτερη ευαισθησια πανω σε θρησκευτικα θεματα. Ενα τετοιο θεμα δεν ειναι μια απλη ειδηση, δεν ειναι μια θρησκευτικη ή πολιτικη αποψη καποιου. Μιλαμε γι ενα θαυμα. Κατι δηλαδη που ξεπερναει το οτιδηποτε εχουμε διδαχτει απο τα σχολεια και τους νομους τησ φυσης. Οταν λοιπον εχουμε μια τοσο σπουδαια ειδηση, οφειλουμε να ελεγχουμε, κατα εμενα τουλαχιστον, εαν αυτη η ειδηση ειναι αληθινη. Οσο για την εγκυροτητα του κειμενου.
    1. εαν ειναι προσφατο και εχει γινει σαλος οπως λεει σιγουρα θα υπαρχουν ειδησεις γι αυτο. Ψαξε λιγο και πες μου εαν βρεις τπτ, γιατι εγω δεν βρηκα.
    2. στο site που εχω παραθεσει πιο πανω εχει last update 2008 και το κειμενο ειναι πανομοιοτυπο.
    ΥΓ. Η χαρα μου θα ηταν απεριγραπτη εαν οντως ισχυε αυτο το αρθρο, οχι για μενα( θεωρω οτι η παρουσια του Κυριου ειναι παντου και εαν ανοιξεις τα ματια σου μπορεις να την δεις ανα πασα στιγμη), αλλα για ανθρωπους που θα ενισχυοταν η πιστη τους. Ομως βαζοντας ενα τετοιο αρθρο που, κατα εμενα, αποδικνυεται ψευτικο καταφερνεις μονο αντιθετα αποτελεσματα. Δηλαδη απομακρυνση του κοσμου απο τον Θεο και χλευασμο Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η "είδηση" υπάρχει και στο youtube:

    https://www.youtube.com/watch?v=3bHAn5i4NiE

    ημερομηνία είναι 2012. Ομως κανένα άλλο στοιχείο δεν παρατίθεται εκτός απο το πανομοιότυπο κείμενο.
    Μάλλον πλαστή είδηση όπως λέει ο Στέλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κοριτσάκι αυτό θαύφτηκε ζωντανό κάτω από τα συντρίμια, ύστερα από μία έκρηξη κάπου στην Ινδία

      Διαγραφή
  6. Η "είδηση" είναι φτιαχτή από μία Αμερικανίδα, παντρεμένη με ιεραπόστολο που ήθελε να κάνει ιεραποστολή στην Αίγυπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά, οτιδήποτε υπέρ του Χριστιανισμού ή κατά του Ισλάμ, είναι φτιαχτό. Η μόνιμη επωδός των ισλαμιστών και δεν με ξαφνιάζεις Αλή. Πίστεψέ με, δεν με ξαφνιάζεις καθόλου

      Διαγραφή
  7. Η "είδηση" πρωτοδημοσιεύτηκε από Αμερικανίδα, σύζυγο ιεραποστόλου, που ήθελε να κάνει ιεραποστολή στην Αίγυπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλή, το έγραψες μία φορά και το ξαναγράφεις. Γιατί; Να υποθέσω ότι ξέρεις από πρώτο χέρι αυτά που γράφεις; Μάλλον όχι. έτσι διάβασες κάπου, έτσι σου είπαν ή έτσι σκέφτηκες να γράψεις. Τέλος πάντων, δυστυχώς για εσένα, εγώ που σου γράφω ήμουνα μάρτυρας σε κάτι πέρα από τη λογική, σε ένα έγκλημα θρησκευτικού φανατισμού και σε ένα θαύμα που ακολούθησε αλλά οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό, για να μην υπάρξουν περαιτέρω "ενέργειες" φανατικών μουσουλμάνων. Δεν έχει καμία σημασία να γράψω τι έγινε, αφού είναι δεδομένο πως δεν θα το δεχτείς, επειδή δεν σου επιτρέπεται να το δεχτείς...

      Διαγραφή
  8. Λυπάμαι που παρεμβαίνω, αλλά ο παρών χώρος δεν διατίθεται για διαφήμιση της ισλαμικής προπαγάνδας. Όποιος επιθυμεί κάτι τέτοιο μπορεί να αποτανθεί σε άλλα ιστολόγια ή διαδικτυακούς τόπους. Σεβόμενος τόσο τις απόψεις του Αλή, όσο και του άλλου ανώνυμου σχολιαστή, ζητάω και από τους δύο να σταματήσουν να στέλνουν σχόλια με υπερσυνδέσεις που παρεπέμπουν στο δίκιο του καθενός. Όσο για τα θαύματα, δεν έχουν επιστημονική εξήγηση, γι αυτό και αποκαλούνται θαύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]