Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως τους είναι ζόρι η Πατρίδα;

Οι αδυσώπητοι και στυγνοί ολετήρες, τιμωροί γενικώς των Ενόπλων Δυνάμεων και των στελεχών τους, διεφθαρμένοι και ψεύτες, ανίκανοι και ισοπεδωτικοί, αντιμιλιταριστές και εκδικητικοί, πολιτικοί απατεώνες, κανονίζουν μέσω επιτροπών αδυσώπητων και εκτελούντων διαταγών γραφειοκρατών, να καταρτίσουν νέο μισθολόγιο για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (πρίν από λίγους μήνες έφτιαξαν ένα εξευτελιστικό μισθολόγιο), με σκοπό να περικόψουν και άλλα κονδύλια από τις γλίσχρες αποδοχές των έντιμων στελεχών, κάνοντας έτσι τον βίο τους έτι περισσότερο αφόρητο στην κοινωνία και απαξιώνοντας εν ψυχρώ την τάξη αυτή.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ό σημερινός μισθός του Αρχηγού των ενόπλων Δυνάμεων ανέρχεται στο «δυσθεώρητο» ύψος των 1.780 ευρώ!

Μισθός απαξίωσης, εξευτελισμού, περιφρονητικός και ταπείνωσης που δεν καταδέχονται να λάβουν τα αποτυχημένα κομματικά στελέχη, που διορίζονται πάντοτε «αξιοκρατικώς» στις διάφορες κυβερνητικές θέσεις, οργανισμούς και άλλες πολλές τρύπες.

Όταν λοιπόν ό ΕΝΑΣ των Ενόπλων Δυνάμεων λαμβάνει αυτές τις αποδοχές, φανταστείτε το ύψος του μισθού σε στελέχη ολίγων χρόνων στην υπηρεσία και χαμηλών βαθμών.

Μισθοί πείνας και διάλυσης της οικογένειας.

Αυτή είναι η αμοιβή που επιβάλλουν και έτσι τους αντιμετωπίζουν οι κυβερνητικοί εταίροι εσωτερικοί τροϊκανοί, αυτούς που επιτελούν το ύψιστο καθήκον της υπερασπίσεως της Πατρίδας.

Μήπως τους είναι ζόρι η Πατρίδα;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]