Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζήτω η Τραπεζική Δημοκρατία!

Γράφει ο Δευκαλίωνας

Επαναλαμβάνοντας την θέση της στήλης ότι εάν η κυβέρνηση γνώριζε από πριν ότι η συγχώνευση μεταξύ ΕΘΝΙΚΗΣ και EuroBank οδηγούνταν σε αποτυχία, τότε και σε συνδυασμό με τα όσα συνέβησαν στο Χρηματιστήριο προκύπτει μείζον πολιτικό πρόβλημα τουλάχιστον για τον υπουργό οικονομικών. Ένα ακόμα πρόβλημα στα τόσα που έχουν προστεθεί στην πλάτη του υπουργείου οικονομικών (υποθέσεις Τ+3 και Τ+10, υπόθεση CDS, υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ).

Πρόβλημα που θα πρέπει να εξετάσουν οι αρμόδιες δικαστικές και πολιτικές αρχές. Εμείς μέχρι εκεί μπορούμε να το πάμε χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο την ζωή και την ευτυχία της οικογένειας μας και των αγαπημένων μας ανθρώπων. Και δεν είναι υπερβολή τα παραπάνω. Διαβάστε το αυριανό 15νθήμερο πολιτικό περιοδικό Hot-Doc και θα μας δικαιολογήσετε απόλυτα.

Εμείς απλά θα επισημάνουμε τα εξής: Θα γίνει η κατά τον νόμο έρευνα για να διαπιστωθεί πόσα από αυτά που αναφέρει το περιοδικό είναι αλήθεια και πόσα ψέματα. Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Χωρίς να θεωρήσουν λοιπόν οι τακτικοί αναγνώστες της στήλης ότι παύουμε να υπηρετούμε την αλήθεια και γινόμαστε ριψάσπιδες και επισημαίνοντας ότι μείωσαν την σύνταξη των γερόντων κατά μερικά 50αρικα ευρώ προκειμένου να διασώσουν τις τράπεζες. Διάσωση που έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα περίπου 350 δις ευρώ. Διάσωση που είχε σαν στόχο να περισώσει καταθέσεις το πολύ 160 δις ευρώ. Δηλαδή έστειλαν τον Ελληνικό Λαό στην ανέχεια ξοδεύοντας περίπου 350 δις ευρώ για να σώσουν 150 δις ευρώ καταθέσεις!

Αναφωνούμε: Ζήτω η Τραπεζική Δημοκρατία!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μηπως τα πραγματα ειναι απλα;μηπως η τροϊκα ειδε οτι δεν τη συνεφερε το deal και διεταξε την ακυρωση του;με τη νοοτροπια που εχει του "αποφασιζομεν και διατασσομεν;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]