Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελικά, ποια είναι η αλήθεια που μας κρύβουν;

Το έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές, από βουλευτές της κυβέρνησης (πρώην και νυν) και από βουλευτές και στελέχη της αντιπολίτευσης… Όλοι αναφέρονται στην «αλήθεια που πρέπει να μάθει ο λαός», «στην αλήθεια που πρέπει να πει η κυβέρνηση»… Όλοι λένε τι πρέπει να γίνει, αλλά κανένας δεν τολμάει να πάρει την πρωτοβουλία και να μας πει το «μεγάλο μυστικό»…!

Η αλήθεια, δυστυχώς, είναι γνωστή σε όλους μας. Και αυτή είναι πως «η Ελλάδα έχει πτωχεύσει». Η πρώτη πτώχευση που έγινε, ήταν αυτή της πολιτικής. Στη συνέχεια ήρθε και η οικονομική πτώχευση, η οποία συνέβη όταν υπογράφτηκε το πρώτο μνημόνιο, το οποίο αποτελούσε πράξη παραδοχής πτώχευσης, άσχετα με το αν οι πολιτικοί και οι καλοπληρωμένοι αυλικοί τους των ΜΜΕ χρησιμοποίησαν άλλες λέξεις.

Δυστυχώς, η μεγάλη αλήθεια είναι πως έχουμε πτωχεύσει. Για την ακρίβεια, οι πολιτικοί της χώρας, με τις αποφάσεις τους οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση. Και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν λένε – ομολογούν την «μεγάλη αλήθεια». Επειδή γνωρίζουν πως αυτομάτως και σχεδόν στο σύνολό τους υπογράφουν την καταδίκη τους για εγκληματικές ευθύνες που αγγίζουν την «εσχάτη προδοσία» λόγω πράξεων ή παραλείψεών τους.

Η αλήθεια που επιμελώς μας κρύβουν οι ταλαντούχοι "πωλητικοί" μας είναι πως πτωχεύσαμε. Και, δυστυχώς, αντί να αυτο-διαχειριστούμε την φτώχεια την οποία μας επέβαλαν φίλοι και εχθροί, με απόφαση –και πάλι- των πολιτικών (οι οποίοι αυτάρεσκα ανέλαβαν τον ρόλο του «διασώστη»), πέφτουμε στα γόνατα και παρακαλάμε για την διάσωσή μας ευελπιστώντας στις καλές προθέσεις και διαθέσεις των υποτιθέμενων διασωστών μας που είτε παραμένουν ατιμώρητοι για το έγκλημά τους εις βάρος της χώρας και του λαού, είτε αποκομίζουν τεράστια κέρδη μέσω των υποθηκών που έχουν υπογραφεί και που συνεχίζονται να υπογράφονται προκειμένου να μην έχουμε το δικαίωμα να διαχειριστούμε εμείς οι ίδιοι το πρόβλημά μας, προκειμένου να μην έχουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε εμείς οι ίδιοι τον ό,ποιο πλούτο της πατρίδας μας προς όφελος της χώρας και όχι προς όφελος των «δανειστών» της.

Όταν καταλάβουμε σαν πολίτες τι ακριβώς συνέβη, τι ακριβώς συμβαίνει και τι απαιτείται να συμβεί, τότε αίφνης θα παρουσιαστεί πληθώρα από λύσεις που δεν θα θέλουν ούτε την Ελλάδα χωρίς αυτοκυριαρχία, ούτε τον ελληνικό λαό σε κατάσταση εξαθλίωσης και υποταγής…

Και ο μονόδρομος της πραγματικής λύσης ξεκινά από την ανατροπή των σημερινών πωλητικών και την άμεση φυλάκισή τους…

Εάν αργήσει να συμβεί το αυτονόητο της παραδειγματικής τιμωρίας όλων των εμπλεκομένων στην πτώχευση της Ελλάδας, τότε δυστυχώς, υπάρχει η πολύ σοβαρή πιθανότητα να ξυπνήσουμε μία μέρα και να μην μπορούμε πλέον να αντιδράσουμε ή -απλά- να επαναληφθεί η ίδια ιστορία με άλλα πρόσωπα...





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Δεν την συλλαβίζουν την αλήθεια, αλλά όλα τη φωνάζουν γύρω. Εγώ πια δε θυμώνω με τους πολιτικούς αλλά με τους πολίτες, που δε θέλουν να δουν αυτή την φανερή αλήθεια ότι τους έχουν πουλήσει σαν σκλάβους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι μας θέλουν να έχουμε "πτωχεύσει". Ας μας ορίσουν τι είναι "πτώχευση κράτους" πρώτα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, ειδικά αν κάθεται η χώρα σου κυριολεκτικά πάνω σε ανεκμετάλλευτους πόρους αξίας τρισεκατομμυρίων ευρώ (ναι, ακριβώς, καλά ακούσατε). Αυτή είναι η μία αλήθεια που νομίζουν ότι μας κρύβουν. Η άλλη είναι ότι θα μας χρησιμοποιήσουν στο μεγάλο πείραμα της σύντηξης των οικονομιών που θα οδηγήσει στην παγκόσμια δικτατορία.

    Λέτε αυτά τα δύο να μην τα γνωρίζει ο μεγάλος εχθρός τους, ο Πούτιν, που ήδη τους πήγε δεκαετίες πίσω τα σχέδια; Και εσείς τι λέτε; Θα καθίσει ο Πούτιν με σταυρωμένα τα χέρια, να βλέπει τον πλανήτη να παραδίδεται αμαχητί σε μια κλίκα παραφρόνων που λατρεύουν τον Σατανά σε μυστικές συγκεντρώσεις σε δάση και δασύλλια;

    Κλείστε την τηλεόραση. Θόρυβο κάνει μόνο. Επικίνδυνο θόρυβο. Βάλτε το μυαλό να δουλέψει, πάρτε τις σωστές πληροφορίες (διαβάζετε τον Κωνσταντίνο καθημερινά) και οπλιστείτε με θάρρος και πίστη. Δεν θα μας αφήσει ο Θεός να χαθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά, ποια είναι η αλήθεια που μας κρύβουν;

    Ό,τι είναι δειλοί, ανίκανοι να ορθώσουν ανάστημα στην Ν.Τ.Π, υπέρμετρα φιλόδοξοι που για την προσωπική τους ανέλιξη και διάσωση πατούν κυριολεκτικώς επί πτωμάτων, φαταούλες, πουλημένοι από ξένα οικονομικά και μη συμφέροντα άρα και εξαρτώμενοι από τα συμφέροντα αυτά. Δεν θέλουν να υπηρετήσουν τον λαό παρά μόνα να εξυπηρετησουν τα δικα τους συμφέροντα βλάπτοντας τον λαό.

    Με λίγα λόγια ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]