Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερώτηση προς τους μνημονιακούς βουλευτές…


Τα τελευταία δύο χρόνια, το σύνολο των κυβερνητικών βουλευτών που έχουμε μιλήσει, ισχυρίστηκαν ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα διότι έχουμε πρωτογενές έλλειμμα…

Η κάρτα που μας παρουσίασε σήμερα ο Ν.Ευαγγελάτος, δείχνει ότι πλέον έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και άρα πλέον μπορούμε.

Το πως δημιουργήθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα είναι μια άλλη κουβέντα που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες, με το κράτος να είναι ο… μεγαλύτερος κακοπληρωτής και το πλεόνασμα να είναι ενδεχομένως πλασματικό.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ένα:
Τώρα που έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, δηλαδή μπορούμε να ζούμε με όσα βγάζουμε κ. Βουλευτές, έχετε το θάρρος να διαγράψετε το χρέος (που είναι μη βιώσιμο) και να συγκρουστείτε με τους δανειστές;Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]