Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έσχατη προδοσία και όμως είναι ακόμα ελεύθεροι (και ο Γεωργίου στην θέση του)

Από 9% το πήγαν στο 15,7% με μαγειρέματα, εξαπάτηση, μεταφορές εσόδων – εξόδων από το ένα έτος στο άλλο. Σε αγαστή συνεργασία με το ΔΝΤ ώστε να μεθοδεύσουν την υπαγωγή της χώρας σε έναν αντευρωπαϊκό μηχανισμό που έμελλε να είναι η κερκόπορτα για όλο τον Ευρωπαϊκό νότο.

Οι υπόλοιποι ηγέτες βεβαίως αντιστάθηκαν. Ουδείς υπέγραψε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τα χρήματα των φορολογουμένων. Ουδείς υπέγραψε την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Μόνο η συμμορία Παπανδρέου.

και όμως, ακόμα και σήμερα όχι μόνον είναι ελεύθεροι, αλλά έχουν το θράσος να μιλούν για “συνωμοσιολογίες” παίρνοντας ως παράδειγμα τις υπόλοιπες χώρες του νότου!
Εκμεταλλευόμενοι το ότι ο απλός πολίτης δεν έχει την δυνατότητα να μελετήσει τα εκεί “μνημόνια” όπως έκανε από την πρώτη στιγμή το “Ολυμπία”. Μα οι ίδιοι οι υπουργοί του ΓΑΠ δεν διάβασαν το ντόπιο μνημόνιο…

Η μοναδική ελπίδα πριν το χάος είναι να επιτραπεί στους εισαγγελείς να κάνουν την δουλειά τους. Ειδ’ άλλως θα γίνει με “άκομψο” τρόπο από τον ίδιο τον λαό.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]