Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΣΔΟΕ εμπλέκει τη Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ


Tι απεκάλυψε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλος 

Η γυναίκα μυστήριο με την κατάθεση των 500 εκατ. είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου! Αυτό αναφέρεται στο περιεχόμενο της δικογραφίας το οποίο συνέταξαν και διαβίβασαν στη Βουλή οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στελιος Στασινόπουλος στη καταθεση την οποία έδωσε στις 3 Οκτωβρίου 2012 στους κ. Πεπόνη και Μουζακίτη είναι αυτός που εμπλέκει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Στασινόπουλος επικαλείται μαρτυρίες δύο διευθυντών της υπηρεσίας του ΣΔΟΕ.
Τα πρόσωπα αυτά είναι εκείνα τα οποία αποκαλύπτουν πως η γυναίκα μυστήριο που έχει το υψηλότερο ποσό καταθέσεων στην επίμαχη λίστα είναι η κυρία Παπανδρέου. 

Στην ένορκη κατάθεση του ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, ο κ. Στασινόπουλος αναφέρει χωρίς περιστροφές ότι την προηγούμενη ημέρα της κατάθεσης του στους δύο εισαγγελείς και κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε στις 2 Οκτωβρίου με το σύνολο των διευθυντών της υπηρεσίας του απηύθυνε το ερώτημα στους συνεργάτες του αν γνωρίζουν κάτι σχετικό για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Στασινόπουλος στην κατάθεση του σημειώνει: 

«Ο κ. Νίκος Λέκκας μου απάντησε ότι δεν έχει δει τη λίστα αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκατ. είναι πολιτικό πρόσωπο και είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. 

Το ίδιο απάντησε και ο κ. Ευάγγελος Καραμάνος, διευθυντής ειδικών υποθέσεων του ΣΔΟΕ». 

Το νόμισμα στο οποίο είναι το ποσό των 500 εκατ. δεν διευκρινίζεται από τον κ. Στασινόπουλο στην κατάθεση του. 

Πηγή: Newpost
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]