Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αποστασία που δεν ήταν έκπληξη...

Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν αποτελούν έκπληξη σχεδόν για κανέναν. Όλοι γνώριζαν πως κάποιοι που έτρεξαν να συμπαραταχθούν στην πολιτική κίνηση του Πάνου Καμμένου, θα εκδήλωναν την κρίσιμη στιγμή τα πραγματικά τους "αισθήματα". Φαίνεται πως (για άγνωστους σε πολλούς από εμάς λόγους) πως αυτή η στιγμή ήρθε. Και οι παραιτήσεις των "στελεχών" είναι απλώς το προοίμιο μεγαλύτερων πολιτικών εξελίξεων στην χώρα.

Ο Τσακίρης Γιώργος, πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Καβάλα, με τον δικό του τρόπο προσεγγίζει και καυτηριάζει τη νέα αποστασία, μέσω δελτίου τύπου που εξέδωσε.
Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και τις αποχωρήσεις των κ.κ. Μαρκόπουλου και Κουράκου, έγινε πλέον εμφανές ότι το σχέδιο, τόσο της αποσταθεροποίησης του κινήματος, όσο και του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνει στην καθημερινότητά του ο Έλληνας πολίτης, έχει αποτύχει.
Καιρός να ασχοληθούμε με ότι πραγματικά μας ενώνει, σ’ έναν κοινό, ανένδοτο αγώνα, ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων, που οδηγούν στην περαιτέρω φτωχοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας μέσω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, και την δέσμευση του ορυκτού πλούτου της χώρας.
Τσακίρης Γιώργος
Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων
Π.Ε. Καβάλας

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]