Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν προκαλεί ξανά τον Πούτιν


H Toυρκία εξανάγκασε σε προσγείωση και δεύτερο αεροσκάφος της Αρμενίας

Η Άγκυρα για άλλη μια φορά εξανάγκασε σε προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ερζερούμ , αεροσκάφος της Αρμενίας που έχει προορισμό της Δαμασκό και αυτές τις ώρες ελέγχεται το φορτίο του. Είναι η δεύτερη φορά που κάνει τον ίδιο έλεγχο η Τουρκία σε αεροσκάφος της Αρμενίας που έχει προορισμό της Συρία.

Η Τουρκία υποστηρίζει πως στόχος της είναι να εμποδίσει τη μεταφορά όπλων και οπλικών συστημάτων στη Συρία, μέσω του τουρκικού εναέριου χώρου.

Τον προηγούμενο μήνα, οι τουρκικές αρχές είναι προσγειώσει το αεροσκάφος της Αρμενίας και μετά από τον έλεγχο είχαν διαπιστώσει πως μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια, όπως και το σημερινό αεροσκάφος μεταφέρει το ίδιο φορτίο.

Στις αρχές Οκτωβρίου η Τουρκία είχε εξαναγκάσει σε προσγείωση αεροσκάφος της Συρίας, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μόσχας-Δαμασκού, και είχε κατασχέσει μέρος του φορτίου του με τον ισχυρισμός πως περιείχε οπλικά συστήματα με τελικό προορισμό το καθεστώς Άσαντ.
Πηγή: On Alert
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]