Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέσω Μνημονίου μπαίνει «χέρι» στα εθνικά μας θέματα


Τώρα θα βγουν άραγε «μεγαλοπατριώτες» να ξαναπούν «pacta sunt servanda» (οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται); Μετά τα «τραγικά» μέτρα του Μνημονίου, οι μάσκες πέφτουν και τώρα οι «φίλοι» μας οι Ευρωπαίοι, των οποίων οι άξονες μας δίνουν «κύρος», βάζουν χέρι στα εθνικά μας θέματα, καταργώντας συμφωνίες. Εν προκειμένω, τα όσα προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάννης για τους μουσουλμάνους της Θράκης και όχι μόνο, αφού ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Νταβούτογλου, με θράσος έχει μιλήσει και για «Τούρκους» στα Δωδεκάνησα.

Ως γνωστόν, και όπως διαβάσαμε στο onalert, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποφάσισε την υποχρεωτική εγγραφή της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης » στα μητρώα των ελληνικών ενώσεων. Ο Άρειος Πάγος μετά από προσφυγές κατά της απόφασης , με τις υπ αριθ. 24/2012 & 353/2012 αποφάσεις του «πάγωσε» την υπόθεση γιατί αναγνώρισε ύποπτες επιδιώξεις στην αυτοαποκαλούμενη Τ.Ε.Ξ.

Η επιτροπή υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης που είναι το όργανο επίβλεψης για την εκτέλεση των αποφάσεων του Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με έγγραφο του στις 24-10-2012 , καλεί τις ελληνικές αρχές να εφαρμόσουν την απόφαση. Με άλλα λόγια τις καλεί να διαγράψουν την Συνθήκη της Λωζάννης του 1923 και να αποδεχθούν την αλλαγή της υφής της μειονότητας της Θράκης από θρησκευτική σε εθνική.

Φάτε συμφωνίες! Πότε θα το καταλάβετε ότι στην πολιτική παίζουν ρόλο τα συμφέροντα και όχι οι συμφωνίες

Πηγή: Πυγμή







Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μεγαλες δυναμεις......απο τα σχολικα μας βιβλια μεχρι σημερα, παντα ιδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε τους λάθος ανθρώπους σε λάθος θέσεις. Δεν έλειψαν από αυτή τη χώρα οι ικανοί διπλωμάτες και άλλοι επιστήμονες αλλά ήταν πάντα στον πάγκο. Επιπλέουν οι ευλύγιστοι φελλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]