Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για επαναφορά του Γιώργου!


Λέτε;

Στην Ελλάδα, βέβαια, ζούμε και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα και τα πιο απίθανα!

Ας πούμε, ποιος σήμερα στη χώρα μας θα μπορούσε να διανοηθεί μια επανάκαμψη, ένα comeback του... Γιώργου Παπανδρέου -ο οποίος αποχώρησε ταπεινωτικά και με αναθέματα από την ελληνική πολιτική σκηνή-, του μοιραίου ανθρώπου ο οποίος έβαλε την Ελλάδα στα Μνημόνια της εξάρτησης και της φτώχειας, της εξαθλίωσης του λαού και του ξεπουλήματος των πάντων;

Κι όμως!

Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν τέτοια όνειρα. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι και θα ευοδωθούν, αλλά πάντως την προσπάθεια την κάνουν!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «Π», οι διαφοροποιήσεις, οι ανταρσίες κάποιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εντάσσονται ακριβώς σε έναν σχεδιασμό επανάκαμψης του Γιώργου σε... πρωταγωνιστικό ρόλο στα ελληνικά πολιτικά πράγματα!

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τους βουλευτές Μωραΐτη, Μπόλαρη, Τζάκρη, Δριβελέγκα, οι οποίοι την τελευταία περίοδο έχουν σηκώσει μπαϊράκι, διαφοροποιούνται από όλες σχεδόν τις βασικές επιλογές του Βενιζέλου και γενικά διεκδικούν να γίνουν «πόλος» εναλλακτικός εντός του ταλαιπωρημένου ΠΑΣΟΚ.

Όχι δηλαδή ότι χρειάζεται και ιδιαίτερος κόπος για να πάει κανείς κόντρα σε επιλογές του Βενιζέλου, αφού φροντίζει να δίνει αιτίες, αλλά πάντως η δικιά τους πρεμούρα χρεώνεται εκεί, στην επιθυμία τους να δουν τον αποτυχημένο πρωθυπουργό να επανέρχεται!

Και κάτι παραπάνω. Επικεφαλής της κίνησης για την… επαναφορά του Γιώργου είναι ένας πρώην υφυπουργός του Γιώργου, ο εκ Ρεθύμνου Μαν. Όθωνας!

Μάλιστα, δεν λείπουν και οι εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες ακόμα και η «ανοχή» του Α. Λοβέρδου έναντι των πεπραγμένων του πρώην πρωθυπουργού επίσης έχει να κάνει με σχεδιασμούς επιστροφής του αλήστου μνήμης Γιώργου....

Λέτε;

Πηγή: Το Παρόν
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η ανοησία είναι όντως άπειρη, όπως επεσήμανε κι ο κύριος της φωτογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]