Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη Θράκη Αμερικανοί συναντούν τους "Tούρκους" και η Αθήνα "κοιμάται"

Στη Θράκη η κατάσταση με την δράση του τουρκικού προξενείου και όσων “σκληρών κύκλων” ελέγχει και καθοδηγεί, έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια. Η αδιαφορία με την οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν τα όσα επιδιώκουν αυτοί οι σκληροί κύκλοι που δηλώνουν “τούρκοι” και εκφράζουν πίστη στην “μητέρα πατρίδα Τουρκία”, είναι …συγκλονιστική. 
Λάβαρα και σημαίες… της ανεξάρτητης Θράκης κυκλοφορούν εδώ κι εκεί και η επιδίωξη των “τούρκων” να εμφανιστούν ως “καταπιεσμένα θύματα” είναι συνεχής κι επίμονη. Ένας από τους στόχους να εμφανιστούν ως δήθεν καταπιεσμένη μεινότητα στο εξωτερικό. Όπου ας μην κρυβόμαστε ,υπάρχουν πάρα πολλοί πρόθυμοι να τους ακούσουν.

Από προχθές λοιπόν επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ βρίσκεται Θράκη! Η επιτροπή, όπως αναδημοσιεύουν τα tourkikanea.gr συναντήθηκε με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αν. Μακεδονίας-Θράκης Ιρφάν Ουζούν την επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Πρώτο βήμα προς την ισότητα” Σιμπέλ Μουσταφάογλου και τους δημοσιογράφους του περιοδικού Αζινλίκτσα Αϊντίν Μποσταντζή και Εβρέν Ντεντέ.

Για να βοηθήσουμε λοιπόν στις “ανησυχίες” και στην έρευνα των Aμερικανών τους συμβουλεύουμε να δουν το παρακάτω βίντεο. Για να καταλάβουν ποιοι στην πραγματικότητα καταπιέζονται στη Θράκη. Καλό βέβαια είναι να το δουν και στην κυβέρνηση, για να τελειώνει αυτό το παραμύθι της …καταπιεσμένης μειονότητας που σαν το καρκίνο η Τουρκία προσπαθεί να το μεταδώσει και στα Δωδεκάνησα.

Δείτε στο βίντεο ποιες είναι οι απόψεις των… καταπιεσμένων για τους… γκιαούρηδες όπως αποκαλούν τους Έλληνες.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Έχουμε πιάσει το νόημα από τις απαρχές αυτών των επισκέψεων αλλά τι κάναμε γι' αυτό; Πόσο ακόμα θα κοιμόμαστε; Θα άφηνε άλλη χώρα ξένους παράγοντες να αλωνίζουν και να συναθροίζονται με μειονότητες που αποποιούνται την ιδιότητα του πολίτη αυτής της χώρας κατά πώς τους συμφέρει;

    Το κόλπο της προσέγγισης μειονοτήτων (καμιά φορά κατά φαντασία μειονοτήτων) το έχουν παίξει ήδη οι Αμερικάνοι στη Βοσνία και στο Κοσσυφοπέδιο, με τα γνωστά αποτελέσματα. Πόσο χρειάζεται επιτέλους να καταλάβουμε τι παίζεται πίσω από την πλάτη μας; Μήπως η λέξη "πατριώτες" υπάρχει πια μόνο στο λεξικό και δεν μας περιγράφει πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]