Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Στίνμπρουκ καταγγέλει την Μέρκελ για εκφοβισμό της Ελλάδας

Σφοδρή επίθεση στην Αγκελα Μέρκελ για τους χειρισμούς της στο ελληνικό ζήτημα όλο το προηγούμενο διάστημα εξαπέλυσε ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία Πεερ Στάινμπρουκ από το βήμα της γερμανικής Βουλής.

«Ήταν σοβαρό λάθος που επιτρέψατε στο συνασπισμό σας να αναπτύξει μία εκστρατεία εκφοβισμού για το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη», σημείωσε απευθυνόμενος στη γερμανίδα καγκελάριο. Την κατηγόρησε μάλιστα πως όλο αυτό το διάστημα αμφιταλαντευόταν και δεν παρενέβη.

Ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός ανέβασε περαιτέρω τους τόνους όταν ανέφερε πως ούτε ο Χέλμουτ Κολ ούτε κανείς από τους προκατόχους της Μέρκελ θα επέτρεπε την «κακομεταχείρηση ενός ευρωπαίου γείτονα» για εσωπολιτικά παιχνίδια.

Τέλος, ο Στάινμπρουκ υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί νέα οικονομική στήριξη και θα τη λάβει. «Η γερμανική κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό, αλλά δεν θέλει να το παραδεχθεί», πρόσθεσε και απευθυνόμενος στη Μέρκελ είπε: «Πείτε το επιτέλους, πείτε το στους ανθρώπους».

Reuters, Deutsche Welle, naftemporiki.gr
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]