Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Καζάκης στην Ξάνθη: Γεωπολιτική και γεωοικονομία στην σύγχρονη Ελλάδα

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του οικονομολόγου και Γ.Γ του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου κ. Δημήτρη Καζάκη, πάνω στις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται έως τώρα και τον τρόπο που θα επηρεάσουν την κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και ειδικότερα την περιοχή της Ξάνθης και της Θράκης.

Ο κ. Καζάκης θα απευθύνει τον λόγο του παρουσιάζοντας τις θέσεις του Ε.Πα.Μ και θα απαντήσει σε ερωτήσεις που θα του τεθούν, ανταποκρινόμενος στον προβληματισμό των πολιτών της πόλης μας.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο με ώρα έναρξης την 19.00 και θα αποτελεί ανοιχτή εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Παιδιά, εντάξει, είπαμε τα καλά στοιχεία του Καζάκη, αλλά όχι και γεωπολιτική και γεωοικονομία!!!

    Όπως ο ευλύγιστος λέει ότι είναι ειδικός στην οικονομία και γελάει με την ανάλυσή του για τις διαγωνιστικές διαδικασίες ακόμα και πρωτοετής της μίκρο!

    Ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις, δεν ξέρει αλλά μαθαίνει
      Γιατί οι δωσίλογοι δεν αναγνωρίζουν το Αιγαίο ως παράκτιο αρχιπέλαγος
      http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2012/10/blog-post_12.html

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]