Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μέρκελ δεν ελπίζει, απλά… ευχήθηκε

Τον τρόπο που χειρίστηκαν τα ελληνικά ΜΜΕ την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα «καρφώνουν» οι Γερμανοί και όχι κάποιος ανεπίσημος ιστότοπος, αλλά η επίσημη ιστοσελίδα της Καγκελαρίας που παρουσιάζει τη ακριβή δήλωση της Καγκελαρίου Μέρκελ και η οποία είναι: «Εύχομαι η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη»!

Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό …η λάθος μετάφραση που ανέφερε ….«εύχομαι και ελπίζω», δημιούργησε λάθος εικόνα και χρησιμοποιήθηκε με ακόμα πιο λάθος τρόπο από τα ελληνικά ΜΜΕ που βιάστηκαν …αρκετά εξ αυτών να θριαμβολογήσουν και να μεταδώσουν μία στρεβλή «θετική» εικόνα που ουδέποτε μετέφερε και ακόμα πιο πολύ δεν άφησε να εννοηθεί η «σιδηρά» κυρία της Ευρώπης και της Καγκελαρίας. Η αλήθεια είναι, ότι η κύρια Μέρκελ ήρθε, τράβηξε το «χαλί» του Έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια αφού έβαλε αδιαμαρτύρητα στις αποσκευές της που «έφτιαξε» στο ξενοδοχείο Hilton, ελληνική …υγεία, γη και ύδωρ, αποχώρησε για το Βερολίνο με την φαιδρή εικόνα μιας ελληνικής σημαιούλας με βεντούζα στο παράθυρο του πιλότου…

Κανείς άλλος στην ιστορία αυτού του τόπου δεν καρπώθηκε τόσα πολλά από αυτόν τον τόπο, παντελώς αδιαμαρτύρητα, όσο η κυρία Μέρκελ και κανείς άλλος δεν δοκίμασε να το πράξει αυτό και η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους να ήταν το ξεπούλημα ζωών, περιουσιών και εθνικών συμφερόντων εν μέσω στρατιωτικών αγημάτων και τυμπανοκρουσιών! Ομολογούμε, ότι δεν περιμέναμε ποτέ από αυτή την ελληνική κυβέρνηση ένα «ΟΧΙ» άξιο των προγόνων μας, …αλλά ίσως να μην περιμέναμε και την τόσο εύθυμη παροχή των πάντων ορατών και αοράτων τούτου του τόπου μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες και με αντάλλαγμα την … «ευχούλα» της Καγκελαρίου! ….Με τις υγείες σας και με τις υγείες μας!

newsbomb.gr 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]