Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Coprus Democracy



Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με την γνωστή θεατρική παράσταση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και που έχει γίνει αντικείμενο σύγκρουσης μεταξύ ορθοδόξων χριστιανών και ανθρώπων του πολυπολιτισμού και της υποτιθέμενης αριστεράς, καταδεικνύουν το μέγεθος της πτώσης της ίδιας της δημοκρατίας.

Coprus Democracy, λοιπόν. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, η σημερινή δημοκρατία των τραπεζιτών, των τροϊκανών και των πολιτικών μαριονετών, αποτελεί το απαύγασμα του βιασμού της έννοιας δημοκρατία. Κι αυτό, επειδή κάποιοι –για λόγους που δεν χρήζουν αναλύσεως αλλά είναι πασιφανείς- αποφάσισαν να προκαλέσουν μέσω της «διαφορετικότητας» που χαρακτηρίζει την προσωπική τους λογική, αποφάσισαν να προκαλέσουν τους πολλούς, προσβάλλοντας τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Φυσικά, η πρόκληση αυτή είναι επιλεκτική και απόλυτα στοχευμένη. Και φυσικά, η πρόκληση αυτή γίνεται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, επειδή συγκεκριμένοι κύκλοι υποθέτουν πως τώρα θα μπορέσουν να έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα, τα οποία είναι πολυεπίπεδα και ικανοποιούν ταυτόχρονα πολλούς στόχους.

Στο όνομα του δικαιώματος της διαφορετικότητας στην προσωπική άποψη και η καθ’ υπερβολή – προκλητική- επιβολή των ολίγων στους πολλούς, με τρόπο που δημιουργεί επικίνδυνη ένταση, την οποία είναι έτοιμοι να εκμεταλλευθούν εχθροί της Ελλάδας, εχθροί της Ορθοδοξίας και εχθροί της δημοκρατίας, η χώρα μεταβάλλεται σε θέατρο επίδειξης ισχύος του απόλυτου μηδενισμού. Και αυτό ακριβώς φαίνεται πως προκαλεί ηδονή στους οπαδούς του πολυπολιτισμού, οι οποίοι βυσοδομούν στην λέξη δημοκρατία και δημιουργούν κλίμα εσωτερικής αναταραχής στην χώρα, προσβάλλοντας -με ιδιαίτερη ένταση και σε κάθε αφορμή- τα θρησκευτικά πιστεύω των συμπολιτών τους. Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως αυτοί που προκαλούν την ένταση είναι οι ίδιοι που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται και να αυτοπροβάλλονται ως... ειρηνιστές!!!

Η Coprus Democracy εκφράζεται από ανθρώπους που πιστεύουν στην ύλη και αποσκοπούν στην ύλη. Πιστεύουν, δε, πως η δημιουργία προκλήσεων θα κατορθώσει να ασκήσει ικανή πίεση σε μία κυβέρνηση που τύποις χαρακτηρίζεται Ελληνική. Σκοπός αυτής της δημοκρατίας του κόπρου και διαφόρων περιφερόμενων και αδρά επιδοτούμενων κοπριτών, αποτελεί το κυρίως πιάτο του εθνομηδενισμού, του ισοπεδωτισμού και της απώλειας κάθε ήθους από την κοινωνία. Η θέση της υποτιθέμενης κυβέρνησης, στο συγκεκριμένο θέμα, αποκαλύπτει όχι μόνο την αδυναμία χειρισμού του, αλλά την ταύτιση και τον εναγκαλισμό των κυβερνητικών με την Coprus Democracy.

Στην Ελλάδα της ανεξιθρησκείας, αποτελεί καθήκον των κοπρολάγνων ιδεοληπτικών, των οπισθογεμούντων αγαπητικών, των αριστεριστών με δεξιές τσέπες, των οπαδών του νεοταξισμού, η προσβολή του θρησκευτικού πιστεύω των ορθόδοξων χριστιανών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μέγιστο μέλημα η προστασία των ισλαμιστών φονταμενταλιστών οι οποίοι προειδοποιούν για επίθεση κατά της Ελληνικής κοινωνίας… οποτεδήποτε νιώσουν (αυτοβούλως) πως «απειλούνται» από αυτήν. Οι "χορηγοί" είναι πάντα πρόθυμοι να συμβάλουν και με την πρόφαση πως επιθυμούν να γκρεμίσουν την διαφθορά και την σήψη, επιχειρούν αδιάντροπα στην εκτροπή και στο γκρέμισμα της Δημοκρατίας... Και έχουν βρει τους κατάλληλους "δημοκράτες" για να επιβάλουν τον... φασισμό τους.

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, μένει σε όλους μας να φωνάξουμε:
Ζήτω η Ελλάδα της Coprus Democracy.
Ζήτω η Ελλάδα των ολίγων και συνεργατών του νεοταξισμού.
Ζήτω η Ελλάδα του Εθνομηδενισμού και του ισοπεδωτισμού.

Για όσους δεν το έχουν μέχρι στιγμής καταλάβει, αυτή την Ελλάδα μας ετοιμάζουν να ζήσουμε. Εάν συμφωνούν, μπορούν να σιωπήσουν. Εάν διαφωνούν, ας σκεφτούν τι πρέπει να κάνουν για να το αποφύγουν… Η Coprus Democracy έχει πολλά "εργαλεία", τα οποία χρησιμοποιεί και προτίθεται να τα χρησιμοποιήσει για να επιβάλει την απόλυτη ένταση, για να ικανοποιήσει τους δικούς της πολυεπίπεδους στόχους μέσω του χάους...



ΥΓ: Η απουσία της ιεραρχίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας, αποτελεί ένα σημείο το οποίο προκαλεί στους πιστούς της Ορθοδοξίας μεγαλύτερους προβληματισμούς για τον ρόλο που παίζουν οι «αξιωματικοί» στον πόλεμο που μαίνεται κατά της Ορθοδοξίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Κατ αρχας οι Ελληνες χρειαζομαστε κατηχηση.Πολλοι λιγοι κατανοουν τι σημαινει Ορθοδοξος Χριστιανισμος.Παλια τα παιδια κατι μαθαιναμε στα σχολεια και στα κατηχητικα, τωρα σκοταδι,ηλεκτρονικα, πισινες, γυμναστηρια κοκ...
    Θα ερθει ομως ωρα "που θα σε τραβανε απο το μανικι για τους πεις για το Χριστο"[γερ. Παισιος]
    Ειναι κριμα οτι παντα ο Ελληνας ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ καταλαβαινει και δεν προλαβαινει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πολιτικά συστήματα και πολιτεύματα δεν είναι αυτοσκοποί αλλά μέσα για να επιτευχθή ο δύσκολος συνδυασμός ελευθερίας, ασφάλειας και οικονομικής αποτελεσματικότητας. Το ένα συνήθως λειτουργεί "τρώγοντας" το άλλο.
    Στην δημοκρατία έχουμε καταλήξει πως αυτές οι αναλογίες είναι ελεγχόμενες από εμάς τους ίδιους...πότε όμως;
    Μα φυσικά όταν γνωρίζουμε όλοι τα καθέκαστα και τις συνέπειες των επιλογών μας.
    Τότε παίρνουμε την ευθύνη πάνω μας με τις πλειοψηφίες που αυξομοιώνονται και βλέποντας και κάνοντας.
    Όταν στον λαό απαγορεύεται η πολύπλευρη πληροφόρηση, που θα του τραβήξει την κουρτίνα και όταν έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα έχοντας γίνει φοβισμένο ανθρωπάκι που τρέμει μήπως δεν του δώσουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ...τότε δεν έχουμε δημοκρατία με αντιπροσώπευση γιά οικονομικοπολιτικούς χειρισμούς αλλά επιλογή "προστατών" γιά το μη χείρον.
    Εδώ που φθάσανε τα πράγματα και χωρίς να επιτρέπονται "ανατάξεις", οι μισοί Έλληνες εμποδίζουν τους άλλους μισούς για να προχωρήσουν όλοι μαζί προς κάπου, είτε από εσκεμμένη υπηρετική ένταξη, είτε από απύθμενη ανοησία που είναι ακόμη χειρότερη, δεν πάμε πουθενά έτσι, ότι θα φτειάνει ο ένας θα το χαλάει ο άλλος...είναι πολιτικά τεράστιες οι "γονοτυπικές" διαφορές. Δεν συμφωνούμε πλέον σε βασικά συστατικά προτάγματα (γλώσσα, ανεξαρτησία, παιδεία, "συνοίκηση", ηθική κλπ κλπ), όχι μόνο ψυχολογική αλλ' ούτε "οπτική" επαφή δεν υπάρχει... άβυσσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τη γνώμη μου, καλά κάνουν οι ιεράρχες και δεν κατεβαίνουν στο αίσχιστο επίπεδο του βόθρου για να απαντήσουν σε μηδενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυσκολοι καιροι να λές όνομα..πολύ μισος ρε αδερφε14 Οκτωβρίου 2012 στις 9:55 μ.μ.

    Αντε και ας πουμε οτι εχεις δικιο κων/νε. Για τς παναγιωταρους ουτε κουβεντα? Τι να κρυβεται στη κεφαλα σου? ισως ούτε συ το ξερεις! ε ρε ψυχαναλυση που θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σε στεναχωρήσω, αλλά στην κεφάλα μου δεν βρίσκεται κανένας Παναγιώταρος. Και ούτε πρόκειται να βρεθεί. Εξάλλου, γράφω ότι η Coprus Democracy έχει πολλά εργαλεία... Λίγη προσεκτικότερη ανάγνωση ίσως να μην σε έκανε τόσο βιαστικό στα συμπεράσματά σου. Και όταν μάθεις να ανταλλάσσεις απόψεις χωρίς να "ετικετάρεις", τότε θα έχεις κάνει ένα βήμα προς την δημοκρατία. Χόρτασα από φακέλους, ετικέττες και άλλα φληναφήματα της "δημοκρατίας" που ζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]